naar top
Menu
Logo Print

PANIFLOWER, UITBLINKER IN KLANTGERICHTE AANPAK

Belgisch familiebedrijf, partner voor ambachtelijke bakker

prolijntje
Het prolijntje: koolhydraatarm brood van Paniflower

Het huidige bakkerslandschap kent soms een hobbelig parcours. Het is daarom belangrijk dat u zich laat omringen door betrouwbare partners. Wie daar zeker bij hoort is Paniflower. Al meer dan 80 jaar staat deze maalderij voor persoonlijke service aan zijn klanten. Dit gebeurt uiteraard door het aanbieden van een uitgebreid productassortiment en het organiseren van diverse opleidingen over vernieuwende technieken en trends. Maar ook voor advies op maat kunt u steeds bij Paniflower terecht. Het team van baktechnologen helpt u graag om uw eindproducten naar een nog hoger niveau te tillen.

Familiebedrijf in hart en nieren

Het verhaal van Paniflower start in 1939. Drie generaties verder is het bedrijf nog steeds een 100% Belgisch familiebedrijf.

Maalexpertise

Dankzij de inbreng van geavanceerde maaltechnologie, het vakmanschap en knowhow van de medewerkers wordt de klant een uit­gebreid assortiment bloem- en meelproducten aangeboden. Naast de ultramoderne maalmachinerie beschikt Paniflower ook over meerdere traditionele maaltechnieken (steenmolens, diverse types breek- en pletmolens). De vakkennis waarover de medewerkers beschikken is hierbij cruciaal om de bakker een aanbod hoogkwalitatieve volkoren­producten te garanderen.

Volledig klantgericht

Het mag gezegd zijn dat Paniflower zich onderscheidt door zijn verregaande klant­gerichte aanpak. Ervaart u een probleem of heeft u een idee, dan kunt u zonder meer beroep doen op het team van baktechnologen. Ook de productkeuringen, om producten duurzaam kwalitatief te houden of om ze nog beter te maken, worden zeer gewaardeerd bij hun klanten.

Paniflower academy

Paniflower is best fier op zijn Bakery Academy-initiatief. U kan als bakker, op zoek naar inspiratie en innovatie, nu al tal van opleidingen en masterclasses volgen.

baktechnologen
Het Paniflower-team van baktechnologen staat steeds ter beschikking met professioneel advies

Trends

Als toonaangevende maalderij is het van uiterst belang om in te spelen op trends:

In harmonie met de natuur

Paniflower wil een leidende rol spelen in de voeding van de toekomst die bovendien in harmonie is met de natuur. Via een nauwe samenwerking met kleine en grote graanboeren spelen ze in op de wensen van de zeer bewuste consument van vandaag. Zo wordt er met lokale partners ingespeeld op de groeiende aandacht voor Belgisch graan en worden er dankzij diverse samenwerkingsvormen belangrijke stappen gezet in de afbouw van pesticidegebruik in de graanketen.

Desem-concepten & traditionele baktechnieken

Het gebruik van desem en inzet van traditionele baktechnieken hoeft niet duur of ingewikkeld te zijn. Dat bewijzen de Paniflower-baktechnologen u graag.

Koolhydraatarm

Verder is er een groeiende vraag naar kool­hydraatarme bakproducten. Paniflower biedt het perfecte antwoord met hun Prolijntje-brood.

Efficiëntie waarborgen

Paniflower stimuleert de bakker om uniek en attractief te blijven zonder efficiëntie uit het oog te verliezen. Het ‘Click’-concept is hiervoor de ideale oplossing en biedt daarnaast nog tal van andere voordelen. Het Paniflower-verkoopteam licht u dit concept graag verder toe.

PANIFLOWER

PANIFLOWER

WESTKAAI 1
2170 MERKSEM (ANTWERPEN)
+3236419020
+3236469030
www.llbg.com

Gerelateerde berichten