naar top
Menu
Logo Print

MEESTER-MARGARINEMAKER SINDS 1934

100-jarige kennis
magazine

Aigremont is een zuiver familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de vervaardiging van margarines en vetstoffen. De expertise die we onze klanten aanreiken, is geworteld in een doorgedreven en stilaan 100-jarige kennis van ons vak, en ze steunt ook op een beleid van continue investeringen in geavanceerd materiaal. De kwaliteit en de technische eigenschappen van onze producten vormen, samen met de focus op een uitmuntende dienstverlening aan onze klanten, de grondslag voor een merkimago dat in onze hele sector erkenning krijgt.Van banketbakker tot industrieel producent, ons uitgebreide gamma biedt voor elk type gebruiker en voor elke toepassing het juiste product!

AIGREMONT

AIGREMONT

RUE DES AWIRS 8
4400 FLEMALLE
+3242737100
+3242754931
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Aigremont is een 100% familiale onderneming, gespecialiseerd in de productie van keuken- en tafelmargarines, oliën en vetstoffen.
De onderneming werd opgericht in 1934 en lanceerde toen het merk OLMA (gevormd uit de voornamen van de stichters Olivier et Marie), tot vandaag één van onze paradepaardjes!
Aigremont exporteert 60% van haar productie, voornamelijk naar Frankrijk, Nederland, Duitsland, Spanje, Italië, Oostenrijk en de landen van het voormalige Oostblok. In de toekomst willen wij nieuwe buitenlandse afzetmarkten ontwikkelen. Streven naar hoog kwalitatieve producten, een politiek van onafgebroken investeringen in hoogtechnologisch materiaal, meer dan gewone aandacht voor de dienstverlening aan de klantenkring: dat zijn de fundamenten van ons hoog aangeschreven bedrijfsimago...

  •