naar top
Menu
Logo Print

SEIZOENSPRODUCTEN

SEIZOENSPRODUCTEN“Omdat chocolade het hele jaar door kan"

Wat ons betreft is chocolade het lekkerste wat er bestaat. Gelukkig is er bijna geen feestdag of speciale gelegenheid waar men geen passende chocoladetraktatie bij bedacht heeft. Van traditioneel tot origineel, laat je verrassen door onze wisselende seizoen producten.

Geen feestdag zonder chocoladeGeen feestdag zonder chocolade

Wat zouden onze feestdagen zijn zonder een chocoladelekkernij. Natuurlijk maken wij de traditionele klassiekers zoals chocolade eieren en paashazen met Pasen, herfst chocolade in de herfst, chocoladeletters en Sint en Piet figuren voor Sinterklaas en de hulstblaadjes en kerstkransjes voor Kerst. Als echte Zuiderlingen hebben wij ook een bontgekleurd carnavalsassortiment voor Carnaval. Met onze creatieve insteek vind je altijd een passende, originele chocoladetraktatie voor tijdens de feestdagen.

Voor speciale momenten

Buiten deze seizoenproducten hebben wij ook een ruim assortiment aan producten voor speciale gelegenheden. Een stuk chocolade zegt meer dan duizend woorden. Verras je grote liefde met Valentijn of zet pa en ma in het zonnetje tijdens Moederdag of Vaderdag. En ook voor bijzondere gelegenheden zoals de eerste heilige Communie, een succeswens, het einde van schooljaar en het slagen voor een diploma of rijbewijs maken wij passende chocolade cadeaus.

MAATWERKMAATWERK

“Zeg het met chocolade"

Ja, chocolade maakt echt gelukkig! Chocolade zwengelt de productie van stemming verhogende stofjes in onze hersenen aan, waardoor je je blijer voelt en meer zelfvertrouwen krijgt. Combineer al die blijheid met een persoonlijke boodschap en je hebt het perfecte cadeau in handen.

Persoonlijk maakt perfect

Wil je echt indruk maken? Geruba Chocolade kan jouw boodschap vertalen in chocolade. De mogelijkheden bij maatwerk zijn zeer divers, van chocoladeplaten met tekst tot 2D en 3D figuren. Een lieve felicitatie, een ludieke boodschap of een verenigingslogo, het kan allemaal in gewenste kleur en tekst. Elke persoonlijke creatie wordt met de hand vervaardigd door onze chocolatiers, al vanaf een stuk per bestelling!

Bean to BusinessBean to Business

Gepersonaliseerde chocolade is een uitermate geschikt relatiegeschenk. Voorzie onze 100% duurzaam geteelde en ambachtelijke chocolade met uw bedrijfslogo, een slogan of groet voor een geschenk op maat.

CHOCO LATTE

“Hot chocolate with a twist"

Ja, ook warme chocolademelk kan kunst in een kopje zijn! Met onze Choco Latte maak je een verleidelijk dampende kop perfecte warme chocolademelk, gewoon thuis zonder veel gedoe. Los de chocolade op in warme melk, roer en voeg een smaakje toe naar wens. Zo simpel kan onweerstaanbaar zijn.

De beste chocolade…

Onze Choco Lattes zijn verkrijgbaar in diverse chocoladesoorten. Zo maak je niet alleen chocolademelk van de lekkerste melkchocolade, maar kun je ook kiezen voor hemelse witte chocolademelk of krachtige pure chocolademelk. Ook werken we met diverse cacaopercentages, van 50% tot 80%. Want een extra snuf cacao kan een groot verschil maken.

… met de lekkerste twist

… met de lekkerste twistMaak van jouw warme chocolademelk een nog groter feest met meer dan 30 verschillende smaken. Ga je voor de zoete smaken van vanille of aardbei, voor het tropische gevoel van kokos, de kick van chili of slurp jij als echte chocoladeliefhebber het liefst aan een kopje brownie?

Het kan allemaal. Ook hebben we een selectie van de lekkerste likeuren gecombineerd met onze chocolade. Van chique Rémy Martin tot zoete Cointreau, zachte Baileys, verrassende Licor 43 en stoere Jack Daniels: warme chocolademelk zal nooit meer hetzelfde zijn !

GerubaMeer informatie over Geruba en het speciale chocolade gamma, ga naar www.gerubachocolade.nl.
GERUBA CHOCOLADE

GERUBA CHOCOLADE

KLEINE BREINDER 1
6365ET SCHINNEN
+31464234790
-