naar top
Menu
Logo Print

OOK BELGIE KUST KLEUR!

Kleurrijke Kusjes veroveren Europa

OOK BELGIE KUST KLEUR!

In België eten wij gemiddeld ruim 8 kilo chocolade per persoon per jaar. En als we elkaar kussen, doen wij dat gemiddeld twee keer. Wat deze twee feiten met elkaar te maken hebben? Alles, zeggen ze bij Geruba Chocolade in Nederland.

OOK BELGIE KUST KLEUR!

  
Zeg het met chocolade-Kusjes

Chocolade en kusjes… dat maakt samen Chocolade Kusjes! Geruba Chocolade, gevestigd in Schinnen in Nederlands Limburg, maakt deze originele én heerlijke chocolade-traktatie in tal van uitvoeringen en verkoopt ze binnen en buiten Nederland. Ook in België doen de luxe doosjes met negen massief-chocolade Kusjes het goed. Wat maakt de Kusjes van Geruba Chocolade zo uniek?

OOK BELGIE KUST KLEUR!  
In alle kleuren van de regenboog

De ambachtelijk gemaakte Kusjes van Geruba Chocolade worden gemaakt met Callebaut-chocolade. In kleine producties wordt de grootste zorg besteed aan smaak, kwaliteit en uitmonstering. Vooral dat laatste maakt de Kusjes van Geruba uniek in hun soort. Ze worden namelijk in alle kleuren van de regenboog geleverd en vanzelfsprekend ook in de uitvoeringen melk, wit en puur.

Tel daarbij de 'private label'-mogelijk waarmee de klant zijn eigen tekst, naam, plaats, club of merk kan promoten…en het Kusjes-concept is compleet!

OOK BELGIE KUST KLEUR!

  
Kusjes uit België

Gepresenteerd in de gouden cadeaubox is het Kusjes-concept een fraai geschenk en een opvallend promotiecadeau. Maar ook bakkers, chocoladewinkels, souvenir- en cadeauwinkels en boekhandels hebben de Kusjes van Geruba Chocolade inmiddels ontdekt. Ze zijn leverbaar in land- of stadskleuren, bedrijfskleuren, club- of carnavalskleuren of welke kleurcombi dan ook. Het kan allemaal! Zelfs zwarte, gouden, zilveren en bronzen Kusjes zijn leverbaar. Vanaf 100 doosjes op kleur en met uw eigen private label met uw eigen tekst naar keuze te bestellen bij www.gerubachocolade.nl.

GERUBA CHOCOLADE

GERUBA CHOCOLADE

KLEINE BREINDER 1
6365ET SCHINNEN
+31464234790
-