- 13 maart 2019
- Door Marie Verhulst
- | 4 min. leestijd
Luisteren naar klanten is geheim van succes kustbakkerijen diemas
Paul Declercq, zaakvoerder van Diemas is op toevallige wijze in de bakkersstiel terechtgekomen. De familie van zijn vrouw stampte 50 jaar geleden Diemas uit de grond en heeft tot op vandaag maar liefst elf vestigingen aan de westkust. Het geheim van Diemas? “Hard werken en goed luisteren naar de klanten”, aldus Paul. Ook na deze tweede generatie is er een toekomst voor Diemas verzekerd dankzij Pauls kinderen. Over de toekomstplannen kon hij alvast nog niet veel kwijt. Maar over de toekomst van de ambachtelijke bakker is hij zeer zelfverzekerd: “
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.