- 02 mei 2019
- Door Charlotte De Noose
- | 7 min. leestijd
Klant wil Vezelrijk en koolhydraatarm
Twee derde van de Belgische bakkers gebruikt broodmixen. Dat doen ze in de eerste plaats om te kunnen variëren in hun assortiment én omdat het makkelijk is natuurlijk. De consument vraagt de bakker nog altijd ‘wat is nu eigenlijk gezond brood?’. Hij weet dat bijvoorbeeld vezels belangrijk zijn in de dagelijkse voeding. Mixen met meergranen, volkoren en spelt blijven het goed doen. Mixen op basis van de zogenaamde oergranen doen het beter en beter.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.