naar top
Menu
Logo Print

Belgen scoren op Best of Mondial du Pain

Aspirant Baker behaalt zilver
magazine

Belgische ploeg “Aspirant Baker” behaalde zilver op de “Best of Mondial du Pain 2018” in China. Joran Defosez en Bart Schelstraete werkten samen met het hele team van Aspirant Bakker twee jaar lang aan de voorbereiding. Guido Devillé vertegenwoordigde het hele team als coach. In 11 uur tijd moest de Belgische ploeg drie variaties Frans brood, drie soorten koffiekoeken, drie modellen brioches, tien belegde broodjes, drie modellen biologisch brood, acht soorten Belgisch brood en een sierstuk in brooddeeg maken. Het ganse team kijkt tevreden terug op dit avontuur en denkt  al aan de volgende editie in 2020 in Peru. Maar eerst zal het nieuwe team een plaatsje bij de eerste zes moeten bemachtigen in Nantes 2019. 

CM_BROOD & BANKET

CM_BROOD & BANKET

+3250240404
+3250240445