naar top
Menu
Logo Print

UNIEK OP DE MARKT: VDB PLATEAUS

Bakkerij Hein Vandenberghe bracht als eerste aluminiumplateaus op de markt in poederlak. De plateaus voor patisserie, pralines en koffiekoeken zijn niet alleen voedselveilig. Ze zijn bovendien vaatwasbestendig en onverslijtbaar.

VDB plateaus

NOOD AAN KWALITATIEVE PLATEAUS

De maker van de plateaus, Hein Vandenberghe, is zelf een bakker. Hij raakte gefrustreerd omdat er geen degelijke plateaus op de markt te vinden waren. “Ik hoorde ook vele ergernissen van collega-bakkers, dus ging ik op zoek naar plateaus van betere kwaliteit. Als bakker voelde ik de belangrijkste behoeften aan."

TAL VAN VOORDELEN

VDB plateaus zijn de enige plateaus op de markt voor pralines, koffiekoeken en patisserie die gelakt zijn met een voedingsgeschikte poederlak (FDA4). De aluminiumplateaus zijn bovendien vaatwasbestendig en uiterst stevig in vergelijking met plateaus uit plastic. Er werd gekozen voor schuine boorden, zodat ze mooi in elkaar passen bij het stockeren.

ZELF PROEFKONIJN

VDB plateaus

“Aangezien ik zelf bakker ben, heb ik de plateaus gedurende vier maand zelf getest in mijn eigen bakkerij. Ik stak ze elke dag in de vaatwasmachine om na te gaan of mijn product wel volledig in orde was", klinkt het.

WIT OF ZWART? GROOT OF KLEIN?

Op de webshop van VDB plateaus heb je de keuze tussen 39 verschillende plateaus. Ze zijn verkrijgbaar in wit, zwart, en verschillende groottes. Zo zitten er ook, lange, smalle plateaus in het assortiment, perfect voor pralines en uniek op de markt! Je bestelling wordt binnen de week aan huis geleverd.

Interesse? Ga naar de webshop www.vdbplateaus.be en bekijk ook zeker de Facebookpagina met tal van referenties uit het afgelopen jaar.

VANDENBERGHE HEIN

VANDENBERGHE HEIN

PAARDESTRAAT 18/A
8740 PITTEM
+3251466070
-