MONO: Elektrische steenbakoven  

MONO: Elektrische steenbakoven

MONO: Elektrische steenbakoven Compacte buitenafmetingen, buitengewone binnenafmetingen Häussler MONO: Elektrische steenbakoven Maak kennis met de steenbakoven Mono van Häussler. Deze is binnenin volledig bekleed met chamottesteen en zorgt voor een fantastisch eindresultaat. Bakken op steen zorgt meteen voor een authentieke toets voor brood, gebak, pizza of vlees. Bovendien zorgt het ook voor een ongeëvenaarde smaak. Hoe werkt het? Eens de steen opgewarmd is, schakelt men de oven uit en bakt men met de opgebouwde stralingswarmte (loopt op tot 320°C). Zo is geen constante energie nodig om de oven op temperatuur te houden en is er ook geen kwaliteitsverlies door uitdroging. De chamottesteen ontneemt de vochtigheid van het deeg, om deze vervolgens tijdens het bakproces terug te geven. Zo blijft het lang vers en sappig. De oven heeft een thermische dubbele glazen deur. Bovendien zijn de onder- en boventemperatuur apart regelbaar. De MONO kan overal vrij opgesteld of ...

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Bakery 

Bakery maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.