naar top
Menu
Logo Print

MONO: Elektrische steenbakoven

Compacte buitenafmetingen, buitengewone binnenafmetingen
magazine

Häussler MONO: Elektrische steenbakoven

Maak kennis met de steenbakoven Mono van Häussler. Deze is binnenin volledig bekleed met chamottesteen en zorgt voor een fantastisch eindresultaat. Bakken op steen zorgt meteen voor een authentieke toets voor brood, gebak, pizza of vlees. Bovendien zorgt het ook voor een ongeëvenaarde smaak.

Hoe werkt het?
Eens de steen opgewarmd is, schakelt men de oven uit en bakt men met de opgebouwde stralingswarmte (loopt op tot 320°C). Zo is geen constante energie nodig om de oven op temperatuur te houden en is er ook geen kwaliteitsverlies door uitdroging.

De chamottesteen ontneemt de vochtigheid van het deeg, om deze vervolgens tijdens het bakproces terug te geven. Zo blijft het lang vers en sappig. De oven heeft een thermische dubbele glazen deur. Bovendien zijn de onder- en boventemperatuur apart regelbaar.

De MONO kan overal vrij opgesteld of ingebouwd worden. Hij heeft enkel een aansluiting van 230 V (16 Ampère) nodig. De deuraanslag kan links of rechts gekozen worden. De MONO is de ideale instap in de wereld van de steenbakovens.

Verkrijgbaar vanaf 2.196 euro excl BTW.
Kom de Häussler MONO steenbakoven vrijblijvend uitproberen tijdens één van de workshops bij Stroomop in Kuurne.

STROOMOP

STROOMOP

KATTESTRAAT 81
8520 KUURNE
+3256723630
+3256723631