naar top
Menu
Logo Print

IBA 2018 

15 - 20 september Messegelände München

 

NIEUWE FORMULES GARANDEREN NOG BETER BEURSBEZOEK


Iba, 's werelds grootste vakbeurs voor bakkers vindt dit jaar van 15 tot en met 20 september plaats. Als vooraanstaand platform biedt de beurs een ongeëvenaard marktoverzicht in twaalf hallen met de nieuwste innovaties en producten van de bakkersindustrie. Ook nieuwe initiatieven zullen ervoor zorgen dat zowel de grote als kleine ondernemer op hun wenken bediend worden. 

iba 1

 

TRENDVIDEO

Wij gingen met Bakery een kijkje nemen naar de meest opvallende trends.

 

WAAROM BEZOEKEN?

Meer dan 1.200 exposanten uit 50 landen zullen met hun assortiment het volledige spectrum van bakkerswaren bestrijken. Als toonaangevende vakbeurs heeft iba oog voor alle trends in de industrie wereldwijd, maar ook voor de relevante eisen die gesteld worden aan bakkers en banketbakkers, restaurateurs en industriële bedrijven in de foodretailsector. Centraal staan innovaties en concepten op het gebied van verpakking, winkelinrichting, energie-efficiëntie, hygiëne en digitalisering in de kijker. Kortom, iba is voor zowel de kleine als grote ondernemer een must do!

NIEUW: SPEAKERS' CORNER

De markt blijft evolueren: nieuwe wetgevingen, de veranderende gewoontes van de consument of de digitale evolutie waar we met z'n allen in moeten meegaan. Iba wil hier als vooraanstaande vakbeurs een belangrijke rol in spelen en lanceert voor het eerste jaar een speakers' corner in hal 1. Hier kan elke bezoeker zich oriënteren en laten inspireren. Tal van experts geven interessante lezingen over al deze onderwerpen. Ook de trends zullen uitvoerig besproken worden.

NIEUW DIGITAAL PLATFORM GARANDEERT EFFICIËNT BEURSBEZOEK

Naast een inspirerend beursbezoek wil iba het voor hun bezoekers zo makkelijk mogelijk maken. Dat doen ze door een nieuwe digitale service aan te bieden. Via een onlineplatform kunnen de bezoekers zich perfect voorbereiden, wat automatisch tot een kwalitatiever beursbezoek leidt. Bovendien kunnen bezoekers de exposanten via het platform contacteren en meteen afspraken vastleggen.

IBA TO GO

Nieuw is ook het thema 'iba TO GO' in hal B3. Voor het eerst organiseert iba een centraal aanspreekpunt waar innovaties en oplossingen voor snack- en drankgelegenheden voor bakkerijen terug te vinden zijn.

PRAKTISCHE INFO


Wanneer: 15 - 20.09.2018
Waar: Messegelände, 81823 München
Openingsuren:
za - woe: 9u30 - 18u
do: 9u30 - 17u

Tickets:
1 dag - € 40
2 dagen - € 75
Permanent ticket - € 95
Meer info: www.iba.de

iba 2

EXPOSANTEN

Acemal S.A.

Algist Bruggeman N.V.

B-Hygienic bvba

BELDOS N.V.

Betec - Belgian Technology & Construcion N.V.

BSD Creative Packaging Solutions

Chocolate World NV

Couplet Sugars

CROP´S FRUITS NV

Didak Injection NV

Dupont Plexiline NV

FLAVENCE
A brand of Taste

FoodBot3D

HACOS N.V.

JAC S.A.

Leman Cake Decorations bvba

Lodewijckx NV/SA

PolySto BVBA

Rovacos sprl/bvba

Sinmag Europe BVBA

Smet Chocolaterie BVBA

SPIROMATIC N.V.

Stephan bvba

Raadpleeg de website om de volledige exposantenlijst te vinden

 

IBA

GHM

WILLY-BRANDT-ALLEE 1
81829 MUNCHEN
+498994955161
+498994955169
www.ghm.de