naar top
Menu
Logo Print

Quenelles: Franse klassiekers 

Patisseriespecialiteiten

Beste chef,
QuenellesOogstrelende patisseriekunstwerkjes, daar houden uw klanten wel van. Want niet alleen de smaak van uw creaties is belangrijk, maar ook hoe ze eruitzien. Als patissier besteedt u daarom ook een groot deel van uw werktijd aan een mooie presentatie en afwerking. En om succesvol aan de slag te gaan, kiest u voor een uitstekende room. Vol van smaak, mooi wit van kleur en met een perfecte stand. Want u wilt natuurlijk dat uw decoratiewerk er mooi blijft uitzien. Met de Debic Patisseriespecialiteiten haalt u al die voordelen in huis voor de lekkerste én mooiste creaties.Quenelles, bijvoorbeeld. Franse klassiekers die iedere chef graag in de vingers heeft. Want dankzij hun elegante uitstraling maken deze ovalen roomtoefjes een festijn van elke creatie. Heeft u graag nog wat tips en tricks? Ontdek ze dan in dit filmpje:

  • Gebruik een lepel met puntige voorkant
  • Zorg ervoor dat de lepel lauwwarm is vooraleer hem te gebruiken
  • Maak de quenelles in twee slagen, zoals in het filmpje

De vorige decoratietechnieken gemist?

Geen nood, we sommen ze nog eens even voor u op in dit overzicht.

Swirl

De perfecte spiraal voor bovenop uw creaties. Indrukwekkend, origineel en stijlvol.
Doe de swirl

Spiral

Een prachtige, stervormige golf room die elke creatie naar een hoger niveau tilt.
Een originele twist

Rosette

Ideaal voor een rooskleurige toekomst van uw patisserie.
Zet de bloemetjes buiten

Ontdek meer decoratietechnieken

Wilt u meer verrassende recepten en decoraties? Download dan nu de Debic spuittechniekenspecial.Patisseriespecialiteiten

Ontdek uw extra t(r)oef

Om al die prachtige roomdecoraties extra speciaal te maken, vertrouwt u op producten van topkwaliteit, die onder alle omstandigheden een perfect resultaat garanderen. Met de Debic Patisseriespecialiteiten zit u altijd goed. Debic Stand & Overrun, Debic Prima Blanca en Debic Duo bieden u een schitterend witte kleur, een indrukwekkend opklopvolume en een langdurige stand. En dankzij hun volle roomsmaak zijn ze niet alleen perfect voor decoratie, maar ook als ingrediënt! Grijp nu uw kans om ze uit te testen en nog snel te profiteren van een speciale actie*. Bij een bestelling van 3 colli ontvangt u namelijk nu een gratis spuittechniekenkit. Mooi meegenomen! Zo heeft u alles in handen voor de allermooiste roomdecoraties!

gratis spuittechniekenkit

Bestel nu!

 *Actievoorwaarden op de bestelwebsite.

DEBIC

DEBIC

GROTE BAAN 34
3560 LUMMEN
+3213310310
+3213310319