BroodmixenTRENDS IN BROODMIXEN VOLGEN CONSUMENTENVOORKEUREN OP DE VOET

Gebruiksgemak, kwaliteit en rentabiliteit gegarandeerd

Versheid en smaak staan bovenaan wat ons dagelijks brood betreft. Daarnaast speelt de gezondheid een cruciale rol. Volkorenbrood wint aan populariteit en de meergranenvarianten met allerlei claims duiken op in alle broodsoorten. Vergeten graansoorten - met spelt op kop naast haver en rogge - veroveren de schappen. Voor de steeds groeiende groep mensen met een glutengevoeligheid is een glutenvrije variant een uitkomst. Verder begint het oprukkende cleanlabel verhaal ook in de bakkerij furore te maken. Samenstellers van broodmixen bieden een arsenaal aan flexibele oplossingen om aan elke vraag te voldoen.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Bakery 

Bakery maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.