GECONTROLEERD RIJSPROCES VERBETERT DE BAKRESULTATEN

Met een remrijskast verplaatst u nachtarbeid naar de daguren

Rijskasten scheppen de optimale vochtigheidsgraad en temperatuur voor diverse gisthoudende deegsoorten. Gevolg? Een beter eindresultaat. De remrijskast heeft daarbovenop een koelinstallatie, waardoor het rijzen tot drie dagen uitgesteld kan worden. Met deze evolutie in het rijsproces ligt flexibeler en comfortabeler bakken binnen handbereik. Hiermee beperkt u het nachtwerk, én u presenteert uw klanten op elk moment van de dag vers afgebakken producten. Voor de meeste zaken volstaat een standaardtoestel, verkrijgbaar in uiteenlopende maten en uit­voeringen, maar ook maatwerk is een optie.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Bakery 

Bakery maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.