Alimento zet in op alternatieve granen  

Alimento zet in op alternatieve granen

Alimento zet in op alternatieve granen Opleiding: 'Toepassingsmogelijkheden van alternatieve graansoorten in de innovatieve bakkerijproducten' Alterbake is een tweejarig TETRA-project gesteund door het Vlaams agentschap innoveren en ondernemen (VLAIO). Het project is een samenwerking tussen Universiteit Gent en Hogeschool Gent. Op 2 oktober 2017 is het project van start gegaan en zal aflopen september 2019. In het project zullen de toepassingsmogelijkheden van alternatieve granen in de ontwikkeling van innovatieve bakkerijproducten onderzocht worden. Dit zal gebeuren voor zeven alternatieve granen: drie oergranen, drie pseudogranen en teff. Eenkoorn, emmer en khorasan zullen onderzocht worden als oergranen; quinoa, amarant en boekweit als pseudogranen. Alimento engageerde zich in dit project. Ludovic Deblauwe en Guido Devillé zullen tijdens deze opleiding verschillende variaties maken uit de verschillende granen en telkens wijzen op de mogelijkheden en aandachtspunten. • ...

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Bakery 

Bakery maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.