- 01 maart 2019
- | Bron: Chocolaterie
Coupe du Monde de la Patisserie
Coupe du Monde de la Patisserie Focus op handwerk bij Coupe du Monde de la Patisserie 30 jaar Coupe du Monde de la Patisserie zal enerzijds herinnerd blijven als het afscheid van oprichter en bezieler Gabriel Paillason en anderzijds de omslag naar een nieuwe generatie patissiers, voedingstrends en de dominantie van Aziatische teams. Maleisiƫ verraste vriend en vijand tijdens de laatste Wereldbeker van de Patisserie door de gouden medaille weg te kapen voor de neus van Japan (zilver) en Italiƫ (brons).
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.