Noyen kiest voor duurzame aanpak met Zwalmbeekhoeve  

Noyen kiest voor duurzame aanpak met Zwalmbeekhoeve

Noyen kiest voor duurzame aanpak met Zwalmbeekhoeve En heropent “Boucherie du Nord” Om Gent en omstreken van kwaliteitscharcuterie te voorzien ging Noyen eind 2017 een samewerking aan met Mieke en Luc van de Zwalmbeekhoeve. Duurzaamheid De hoeve gelegen te Munkzwalm is voor Noyen de gedroomde partner om hun varkens in de beste omstandigheden te laten groot worden. “Wij willen dat de dieren die gekweekt worden voor onze productie, met liefde en respect worden behandeld”, luidt het bij het charcuteriebedrijf. Het feit dat biggen hun hele leven lang op dezelfde hoeve verblijven vermijdt immers stress voor de dieren en bevordert ook de voedselveiligheid. Minstens 50 procent van het voeder is van plantaardige oorsprong en wordt op de boerderij zelf geteeld. “We weten dus perfect wat onze dieren eten”, zegt Johan Noyen. Noyen kiest er bewust voor om zo weinig mogelijk toevoeging van smaak- of kleurstoffen om een clean label te bekomen. Korte productieketen De keuze voor ...

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Bakery 

Bakery maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.