Pizzadeeg met biergist wint Food At Work Student Awards  

Pizzadeeg met biergist wint Food At Work Student Awards

Pizzadeeg met biergist wint Food At Work Student Awards 30 jongerenteams bedachten voedingsproducten van de toekomst De winnaars van de Food At Word Student Awards van Fevia zijn bekend. Dertig teams jongeren ontwikkelden wat voor hen hét voedingsproduct van de toekomst is. Vaak werd daarbij gekozen voor duurzame oplossingen die ook nog eens goed zijn voor de gezondheid. De vakjury koos drie winnaars uit: een pizzadeeg van lokaal biergist, een vezelrijke cracker met een aroma van spek en een gezonde frisdrank met abrikozen en algen. De tiende editie van de wedstrijden stond volledig in het teken van de employer brand ‘Food At Work’ van Fevia en Alimento. “Belgische voedingsbedrijven hebben elke dag meer dan 1500 vacatures openstaan. Door leerlingen en studenten zelf een innovatief voedingsproduct te laten ontwikkelen, prikkelen we hen om later een carrière uit te bouwen in onze sector,” aldus Jan Vander Stichele, voorzitter van Fevia Vlaanderen, de federatie van de ...

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Bakery 

Bakery maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.