- 07 maart 2018
- | 8 min. leestijd
Brood. in Roeselare keert terug naar de essentie
Wanneer Kris Goegebeur, geen onbekende naam in de bakkerijbranche, en Brecht Deleye, uit de kledingsector, samen een nieuw concept opstarten, dan weet je dat het niet zomaar iets zal zijn. Achter de gevels van een imposant herenhuis in Roeselare vind je Brood., een bakker annex bistro waar - zoals de naam het al verraadt - brood centraal staat. Niet alleen is hun brood puur en onvervalst, ook hun visie is rechttoe rechtaan. Het doel? Duidelijk maken dat brood, zoals zij het maken, wel degelijk gezond is.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.