- 18 november 2019
- Door Bruno Van Vaerenbergh
- | 8 min. leestijd
- | Bron: Chocolaterie
Exclusief interview met Jean-michel perruchon
We konden Jean-Michel Perruchon strikken in Parijs, tussen zijn talloze reizen en gastcolleges. 30 jaar ononderbroken aan de top staan als ambassadeur van de patisserie kan niet anders vertaald worden in een overzicht, trends en aandachtspunten. Onze sector staat onder druk en enkel geschoolde vakmensen zullen overleven in de jungle tussen veeleisende consumenten, vluchtige socialmediarecensies en de mondialisering van de ‘Franse’ patisserie.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.