- 15 maart 2018
- | 4 min. leestijd
- | Bron: Foodservices
Zo maakt u schoolmaaltijd gezonder
Jong geleerd is oud gedaan. Ook wat betreft een gezonde reflex op het vlak van voeding. Toch staan er gemiddeld te weinig groenten en te veel vetrijke en suikerrijke snacks op het menu van kinderen, blijkt uit een studie van het Vlaams Instituut Gezond Leven. De scholen hebben hierbij zeker ook hun verantwoordelijkheid, aangezien kinderen een groot deel van hun tijd binnen de schoolmuren doorbrengen. In hun gids 'Gezonde School' geven zij enkele richtlijnen om het schoolmenu gezonder te maken.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.