- 11 april 2019
MONO: Elektrische steenbakoven
MONO: Elektrische steenbakoven Compacte buitenafmetingen, buitengewone binnenafmetingen Häussler MONO: Elektrische steenbakoven Maak kennis met de steenbakoven Mono van Häussler. Deze is binnenin volledig bekleed met chamottesteen en zorgt voor een fantastisch eindresultaat. Bakken op steen zorgt meteen voor een authentieke toets voor brood, gebak, pizza of vlees. Bovendien zorgt het ook voor een ongeëvenaarde smaak. Hoe werkt het? Eens de steen opgewarmd is, schakelt men de oven uit en bakt men met de opgebouwde stralingswarmte (loopt op tot 320°C). Zo is geen constante energie nodig om de oven op temperatuur te houden en is er ook geen kwaliteitsverlies door uitdroging. De chamottesteen ontneemt de vochtigheid van het deeg, om deze vervolgens tijdens het bakproces terug te geven. Zo blijft het lang vers en sappig. De oven heeft een thermische dubbele glazen deur. Bovendien zijn de onder- en boventemperatuur apart regelbaar. De MONO kan overal vrij opgesteld of ...
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.