Slotevent Alterbake op 11 september

Wat kan u wel en niet doen met alternatieve granen?

De afgelopen 2 jaar onderzocht Alterbake de toepassingsmogelijkheden van alternatieve granen in de ontwikkeling van innovatieve bakkerijproducten. Zowel de oertarwes (eenkoorn, emmer, khorasan), als de pseudogranen (quinoa, boekweit en amarant), teff en tritordeum kwamen in het TETRA project aan bod, met aandacht voor de nutritionele en functionele eigenschappen alsook de verwerkbaarheid in 4 types bakkerijproducten (brood, glutenvrij brood, cakes en koekjes). Daarnaast werden ook enkele economische gegevens verzameld.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Bakery 

Bakery maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.