naar top
Menu
Logo Print
18/09/2019 - MARIE VERHULST

BAKERY AWARDS 2020 WORDT KENNISEVENT IN SAMENWERKING MET ALIMENTO

Noteer 10 maart 2020 in uw agenda

bakery awards

Zet u schrap voor een heus kennisevent. Want het concept van de Bakery Awards wordt veel meer dan een awarduitreiking. Alle deelnemers krijgen tijdens de dag van de awards de kans om gratis deel te nemen aan het ‘Respectus Panis’ event, georganiseerd door Alimento. De categorieën blijven hetzelfde, enkel locatie, datum en uitreiking zijn gewijzigd. Schrijf u alvast in voor dit spetterende event!

Wat is er anders?

Eerder kondigden we al aan dat er een tweede editie van de Bakery Awards volgt. Maar om elke deelnemer te belonen voor zijn deelname, hebben we het format van de Awards licht gewijzigd. In samenwerking met en dankzij Guido Devillé van Alimento wordt de dag getransformeerd tot een gratis kennisevent. De jurering en uitreiking van de Bakery Awards vinden plaats op een inspirerende opleidingsdag van Alimento met Les Ambas­sadeurs du Pain – thema: Respectus Panis.

Waar & wanneer?

De jurering van de creaties en de uitgebreide opleiding vinden plaats in OC De Merselborre in Sint-Pieters-Leeuw op dinsdag 10 maart 2020. De creaties kunnen vanaf 9 uur ingeleverd worden. De demo start om 09.30 tot 15.30 uur, lunch inbegrepen. Daarna rond 16.30 u. vindt de awarduit­reiking plaats, met aansluitend een receptie.

SNEL Inschrijven is de boodschap

Voor wie zich de afgelopen maanden al had ingeschreven, verandert er niks. De inschrijving blijft geldig, tenzij u dit wenst te wijzigen. Verder kan iedereen die zich nog wil inschrijven, dat doen tot en met 30 no­vember 2019. Snel inschrijven is de boodschap, want de opleiding is open voor iedereen actief in de bakkerijbranche. Daarna heeft u nog voldoende tijd om het volledige dossier van de creatie(s) in te dienen. Dat kan tot en met 31 januari 2020

Voor meer informatie ga naar bakeryawards.pmg.be