14 maart 2018

VAKINFORMATIE VOOR BAKKERS

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxTrends gespot!

Op 2 maart rolde het eerste exemplaar van ons gloednieuw magazine van de pers. Daarin wisten we alvast tal van nieuwe trends voor u te spotten, niet alleen voor de liefhebbers van viennoiserie, maar ook voor de bake-off-fanaten. En we staan niet stil. Enkele dagen later trokken we met onze videocamera naar Bakkersvak om te ontdekken hoe je traditionele producten in een nieuw jasje kan steken.

Camille Mortier
Redacteur

Video: klassiekers in een nieuw jasje op Bakkersvak

 VIDEODe 7e editie van Bakkersvak mocht meer dan 8.000 professionals ontvangen, een stijging van 10 procent ten opzichte van 2017. Nieuw dit jaar was het belevenisplein, waar klassiekers in een nieuw jasje het centrale thema vormden. Dit om bakkers te helpen met het verrassen van de klant met de originele afwerking van een klassiek product. 
Video

Kris: “Wij willen duidelijk maken dat brood wel degelijk gezond is"

Wanneer Kris Goegebeur, geen onbekende naam in de bakkerijbranche, en Brecht Deleye, uit de kledingsector, samen een nieuw concept opstarten, dan weet je dat het niet zomaar iets zal zijn.
Volledig artikel lezen

Zeven belangrijke trends in viennoiserie

Ook het viennoiseriesegment ontsnapt niet aan de gezondheidstrend: volle granen, (paars) fruit, 'portion control' en natuurlijke ingrediënten zijn dé dominante trends.
Volledig artikel lezen

Unieke touch dankzij droplet

160pxOp zoek naar originele decoratie met een exclusieve touch? Met onze droplet springen uw gebakjes meteen in het oog! Deze nieuwigheid maakt deel uit van onze Exclusivo collectie 2018 en is met een diameter van 11 cm ideaal voor éénpersoonsgebakjes.
Lees meer

Dé zes bake-offtrends voor 2018

Het is al innovatie wat de klok slaat in de dynamische bakkerijwereld. Al deze nieuwigheden spelen uiteraard in op de heersende trends: van het gebruik van oergranen over het inspelen op 'indulgence' tot het op de markt brengen van minivarianten.
Volledig artikel lezen

Drie dagen Bakkersvak in 2019

Bakkersvak is de grootste bakkersbeurs van Nederland en wordt volgend jaar nog een beetje groter. Vanaf 2019 wordt het namelijk een driedaagse beurs. Dat heeft Easyfairs onlangs beslist aan de vooravond van Bakkersvak 2018 (zondag 4 en maandag 5 maart).
Lees meer

Bakkerijbranche roept dalende broodconsumptie halt toe

Eind maart start in België en Nederland de drie jaar durende imagocampagne 'Brood. Een goed verhaal'. De grootschalige communicatiecampagne, die het resultaat is van een unieke samenwerking tussen de Belgische en Nederlandse bakkerijbranche, moet een einde maken aan de dalende broodconsumptie.
Volledig artikel lezen

Kleine Belgische webshops groeien

Het afgelopen jaar is het aantal webshops in België met 26% toegenomen tot een aantal van 20.480. Dat blijkt uit cijfers van de E-Commerce Barometer van The House of Marketing en Safeshops.
Lees meer

Gratis abonnement op vakblad Bakery!

Op 2 maart rolde het eerste nummer van Bakery van de pers. Bakery is hét uitgelezen vakblad voor de (ambachtelijke) bakker waarbij de focus op brood en viennoiserie ligt.
Lees meer

http://bakery.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#

De nieuwste trends voor bake-off en viennoiserie
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be