11 april 2018

VAKINFORMATIE VOOR BAKKERS

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxAchter de schermen bij bakkerijen Both en De Trog
Het dagelijks in contact komen met grote hoeveelheden bloem is niet helemaal zonder gevaren. Maar liefst 15 procent van de bakkers leidt aan farinose, een beroepsziekte die eigenlijk vrij eenvoudig te voorkomen is. Lees daarom zeker onze negen ultieme tips om bakkersastma te voorkomen! Verder in dit online magazine nemen we een kijkje bij belevenisbakkerij Both én je leert hoe biobakkerij De Trog van een kleine bakkerij wist uit te groeien tot een miljoenenbedrijf. Vergeet u ook niet in te schrijven voor onze Bakery Awards!

Camille Mortier
Redacteur

SCHRIJF U IN VOOR DE BAKERY AWARDS

Een nieuwe vakwedstrijd die het vakmanschap van de bakker in de kijker wil plaatsen. Dat is waar de Bakery Award, uitgegeven door het gloednieuwe magazine Bakery, voor staat.
Volledig artikel lezen

9 TIPS OM BAKKERSASTMA TE VOORKOMEN

Dertig procent van de bakkers wordt getroffen door een grondstofallergie, vaak aan tarwe of rogge. De helft van hen vertoont symptomen van bakkersastma zoals kortademigheid, piepende ademhaling, hoesten en niezen.
Volledig artikel lezen

VONDELMOLEN MODERNISEERT PRODUCTIEFACILITEITEN IN LEBBEKE

Peperkoekfabrikant Vondelmolen investeert dit jaar meer dan twee miljoen euro in haar productiefaciliteiten in Lebbeke. De ovens zullen gemoderniseerd worden en de fabrikant installeert een nieuw tankenpark, inpaklijnen en persluchtcompressoren.
Lees meer

BELEVENISBAKKREIJ BOTH VOND INSPIRATIE IN NEW YORK

Bij Bakkerij Both in Abcoude kunnen klanten terecht voor brood, banket maar ook vooral voor beleving. Producten worden er op innovatieve wijze gepresenteerd en met de oven in de winkel kunnen klanten het bakproces volgen.
Volledig artikel lezen

UNIEKE TOUCH DANKZIJ DROPLET

160pxOp zoek naar originele decoratie met een exclusieve touch? Met onze droplet springen uw gebakjes meteen in het oog! Deze nieuwigheid maakt deel uit van onze Exclusivo collectie 2018 en is met een diameter van 11 cm ideaal voor éénpersoonsgebakjes.
Lees meer

VARMO WIELEN

160pxSnel in de oven en daarna in de vriezer? Geen probleem voor de Varmo wielen van Colson. Sinds jaren is Colson dé specialist voor wielen voor ovenwagens die bestand zijn tegen temperaturen van -40°C tot +300°C.
Lees meer

DOSSCHE MILLS RONDT OVERNAME MENEBA AF

Dossche Mills heeft eind oktober 2017 een overeenstemming bereikt inzake de overname van Meneba. Midden februari 2018 heeft de Nederlandse Autoriteit Consument en Markt (ACM) na grondig onderzoek het licht op groen gezet voor de overname.
Lees meer

VEMA-MIXERS: NIEUW EN GERENOVEERD!

Machinery Verhoest, reeds meer dan 35 jaar ervaring in bakkerij- en voedingsmachines. In onze ruime toonzaal en uitgebreid gamma vindt u een grote keuze aan de beste prijzen: ovens, machines, koeling ,mengers… Zowel nieuw als gerenoveerd.
Lees meer

http://bakery.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#

Dé 9 tips om bakkersastma te voorkomen
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be