26 april 2018

VAKINFORMATIE VOOR BAKKERS

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxBoost je efficiëntie met goede bakkerssoftware
Naast een flexibele, energiezuinige oven heeft de bakker tegenwoordig ook software nodig om efficiënt te werken. De juiste software vereenvoudigt je taken en helpt tijd besparen. Een webshop kan daarnaast een mooie service betekenen naar de klanten toe. Winkeliers die ook online actief zijn, zien hun omzet met gemiddeld 15 procent stijgen", verklaart Christine Mattheeuws van NSZ. Samen met de Vlaamse minister van Economie Philippe Muyters (N-VA) en Unizo willen zij handelaars een duwtje in de rug geven met de campagne “Het Internet. Ook uw zaak".

Camille Mortier
Redacteur

SCHRIJF U IN VOOR DE BAKERY AWARDS

Een nieuwe vakwedstrijd die het vakmanschap van de bakker in de kijker wil plaatsen. Dat is waar de Bakery Award, uitgegeven door het gloednieuwe magazine Bakery, voor staat.
Volledig artikel lezen

NIEUWSTE GENERATIE OVENS ENERGIEZUINIGER DAN OOIT

Nu steeds meer (buurt)supermarkten 'vers' brood aanbieden, is het voor de warme bakker belangrijker dan ooit om zich door middel van een uniek en hoogkwalitatief gamma te onderscheiden.
Volledig artikel lezen

WIN EEN SHOP DESIGN AWARD!

Heeft u geïnvesteerd in een nieuwe of vernieuwde winkel, aarzel dan niet en laat dit project beoordelen door een onafhankelijke jury met gerenommeerde retail- en interieurspecialisten.
Volledig artikel lezen

“WE KIEZEN BEWUST VOOR EEN VRIJ BEPERKT AANBOD OM CONSTANTE KWALITEIT TE GARANDEREN"

Een enthousiaste dame die al negen jaar met veel passie in de bakkerij staat, zo kan je Evy Verspecht kort omschrijven. Dat is iets wat de klanten ook niet ontgaan is want voor het tweede jaar op rij wint Bakkerij De Coninck de award voor klantvriendelijkheid.
Volledig artikel lezen

BELGIË VALT IN DE PRIJZEN OP WEDSTRIJD VOOR JONGE BAKKERS

Berre Ceupens (Kogeka Geel) en Jorne Lauwers (ter Groene  Poorte) hebben ons land vertegenwoordigd op de “47ste internationale UIBC wedstrijd voor jonge bakkers 2018 in Valencia.
Lees meer

DETAILHANDELAAR HEEFT WEBSHOP NODIG

Vlaamse minister van Economie Philippe Muyters (N-VA) en zelfstandigenorganisaties Unizo en NSZ hebben de aftrap gegeven voor de tweede fase van de e-commercecampagne “Het Internet. Ook Uw Zaak."
Lees meer

GOED IT-BELEID TILT UW BAKKERIJ NAAR HOGER NIVEAU

Software toegespitst op de bakkerij is efficiënt, tijdbesparend en vereenvoudigt al uw taken. Aankoopadministratie en assortimentsbeheer verlopen vlotter, bestellingen worden correct verwerkt en facturen professioneel behandeld.
Volledig artikel lezen

http://bakery.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#

Technologie brengt bakkerij naar hoger niveau
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be