09 mei 2018

VAKINFORMATIE VOOR BAKKERS

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxHelp mama's gelukkig maken met simpele coeur feuilleté
Zondag is het Moederdag. Wie nog geen inspiratie had voor een recept om de mama's in de bloemetjes te zetten, heeft geluk! Met onze camera in de aanslag gingen wij op bezoek bij Ludovic Deblauwe in het atelier van Callebaut. Zijn recept voor een hartvormige bladerdeegkoek is eenvoudig na te maken en af te werken: naar eigen keuze of met een combinatie van Italiaans schuim, banketbakkersroom en rood fruit.
Camille Mortier
Redacteur

“WANNEER STEFAN IN DE WINKEL BAKT KOMEN KLANTEN ALTIJD KIJKEN"

Bij Bakkerij Both in Abcoude kunnen klanten terecht voor brood, banket maar ook vooral voor beleving. Producten worden er op innovatieve wijze gepresenteerd en met de oven in de winkel kunnen klanten het bakproces volgen.
Volledig artikel lezen

VIDEO: VERRAS JE KLANTEN MET EEN COEUR FEUILLETÉ VOOR MOEDERDAG

Laat zien wat je kan op Moederdag met een hartvormige bladerdeegkoek. De toffe vorm wordt snel en eenvoudig gemaakt met een klassieke ruit, die we kennen van een boterkoek.
Bekijk hier de video

NIEUWE GEDELEGEERD BESTUURDER VOOR FEVIA

Bart Buysse (foto), de huidige directeur-generaal (sociale zaken) van het VBO, wordt de nieuwe gedelegeerd bestuurder van Fevia, de federatie van de Belgische voedingsindustrie.
Lees meer

SMAAKPALEIS OP ZATERDAG 26 MEI

Op zaterdag 26 mei 2018 organiseert Ter Groene Poorte het Smaakpaleis, een evenement waarmee de Brugse gastronomische school wil laten zien waarvoor ze staat. In kleine groepjes kan je er die dag kennismaken met de waaier aan allerhande voedingsberoepen die er wordt aangeboden.
Lees meer

SCHRIJF U IN VOOR DE BAKERY AWARDS

Een nieuwe vakwedstrijd die het vakmanschap van de bakker in de kijker wil plaatsen. Dat is waar de Bakery Award, uitgegeven door het gloednieuwe magazine Bakery, voor staat.
Volledig artikel lezen

http://bakery.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#

Moederdag: verras met hartvormige viennoiserie
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be