23 mei 2018

VAKINFORMATIE VOOR BAKKERS

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxKennis, cruciaal voor de toekomst
Deze maand zag Het Belgisch Bakkerspanel het levenslicht. Vanaf mei doet het panel elke vier maand een ondervraging bij een driehonderdtal artisanale bakkers in brood en banket. Wie meedoet wordt beloond met handige tips om uw zaak te verbeteren. Ook wij zijn geïnteresseerd in uw mening dus lanceren we een grote lezersenquête. Vul deze hier in voor 29 juni en maak kans op een exclusieve chocoladebox met 25 pralines van 5 topchocolatiers.

Camille Mortier
Redacteur

ARTISANALE BAKKERS GEVEN HUN MENING

Kennis verzamelen en delen kan de artisanale bakkers nu en in de toekomst helpen om hun bedrijven (nog) succesvoller te maken. Vanuit dit oogpunt is samen met bakkers, fabrikanten, leveranciers en media gekeken naar de mogelijkheden voor de lancering van Het Belgisch bakkerspanel.
Volledig artikel lezen

DOE MEE AAN ONZE GROTE LEZERSENQUÊTE EN WIN EEN EXCLUSIEVE CHOCOLADEBOX

Door de vragenlijst in te vullen, helpt u ons de inhoud en het media-aanbod in de toekomst nog beter af te stemmen op uw behoeften. Doe dit voor 29 juni en maak ook kans op een exclusieve smaakbox.
Klik hier om deel te nemen

UW NIEUWE ATELIERVLOER AL NA 1 DAG OPNIEUW IN GEBRUIK NEMEN

160pxGeen uitbraakwerken meer nodig dankzij een acrylaat gietvloer die over uw bestaande vloer wordt aangebracht. Met deze duurzame oplossing bespaart u niet alleen kosten, maar ook tijd.
Lees meer

VAN EKRIS LEVERT NU OOK OP DE BELGISCHE MARKT

Van Ekris, de groothandel in bonbons en chocolade, levert nu ook op de Belgische markt.
Lees meer

NIEUWE GENERATIE VETSTOF VOOR AL UW DEGEN

160pxMimetic Incorporation is een nieuwe generatie vetstof voor gebruik in al uw degen voor cake, vlaaien, koekjes, kruimeldeeg en soezen. Het geeft een superieure kwaliteit aan al uw producten, vergelijkbaar met boter.
Lees meer

DUIVELSE WK GEBAKJES IN EEN HANDOMDRAAI.

160pxGeef uw Belgian Red Devils fans iets om van te smullen tijdens het WK 2018 en ontvang gratis uw WK promopakket! Binnenkort is het weer zover. Dan supportert volledig België voor de Belgian Red Devils tijdens het wereldkampioenschap in Rusland.
Lees meer

VIVA BELGICA: 'LEKKER GEZOND'

160pxNaar aanloop van het WK voetbal deze zomer lanceert Paniflower de Viva Belgica actie met drie unieke broodsoorten: Volkoren Belgica, Haver & Spelt Belgica en Wittebrood Belgica.
Lees meer

INDUSTRIAL AUCTIONS VEILT BAKKERIJMACHINES

Bakkerij van Horssen. Wegens de opening van een nieuwe winkel in Wijk en Aalburg heeft Bakkerij van Horssen besloten om de machines op de oude locatie in Aalst te verkopen middels een veiling.
Lees meer

http://bakery.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#

Maak kans op een exclusieve chocoladebox
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be