21 juni 2018

VAKINFORMATIE VOOR BAKKERS

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxWedstrijden doen ons beroep veel goeds"
Het beroep van de artisanale bakker moet beschermd worden", dat verklaarde bakker Olivier Penet uit Moeskroen toen we hem bezochten in zijn artisanaal atelier mét houtoven. Hij benadrukte ook het belang van wedstrijden zoals de Bakery Awards van dit magazine. “Het grote publiek beseft hierdoor welk werk er allemaal steekt in de producten die ze dagelijks in hun bakkerij vinden", klinkt het. Zelf werd hij in 2016 verkozen tot Beste Bakker van België. Lees er meer over in dit online magazine.
Camille Mortier
Redacteur

IJSBEREIDING BIEDT INTERESSANTE KANSEN

De zomermaanden zijn doorgaans een moeilijke periode om te overbruggen. De temperaturen stijgen en mensen willen verfrissing, een nood waarbij de kernproduct alleen geen soelaas kunnen bieden.
Volledig artikel lezen

EASY LUXE 25%

160pxPuratos lanceert Easy Luxe 25%, een mengeling waarmee u op een eenvoudige manier heerlijke suiker- en rozijnenbroden maakt. Daarnaast kan u er ook sandwiches mee maken.
Lees meer

TER GROENE POORTE WIL JONGE BAKKERS KEUZES BIEDEN

The word is out. Voedingsschool Ter Groene Poorte krijgt een nieuwe broodbakkerijschool. Die moet niet enkel zorgen voor een frissere aanblik en een efficiënter gebruik van toestellen en technieken; ze moet het vooral mogelijk maken om leerlingen kennis te laten maken met álle mogelijkheden van de toekomstige bakker.
Volledig artikel lezen

ONTDEK DE PURATOS WEBSHOP

De Puratos webshop is 24/24 en 7/7 beschikbaar in één muisklik. • Specifieke online promoties
• Interessante informatie beschikbaar zoals technische fiches, facturen en productinformatie
• Bestellen ging nooit zo gemakkelijk
• Gedaan met handgeschreven lijstjes

Lees meer

ACHTER DE SCHERMEN BIJ DE BESTE BELGISCHE BAKKER

Het zag er niet meteen naar uit dat Olivier Penet in zijn vaders voetsporen zou treden. Maar het kan keren. Eenmaal hij de stap had gezet, begon hij te experimenteren en de laatste jaren laat hij van zich spreken in wedstrijden.
Volledig artikel lezen

DOE MEE AAN ONZE GROTE LEZERSENQUÊTE EN WIN EEN EXCLUSIEVE CHOCOLADEBOX

Door de vragenlijst in te vullen, helpt u ons de inhoud en het media-aanbod in de toekomst nog beter af te stemmen op uw behoeften. Doe dit voor 29 juni en maak ook kans op een exclusieve smaakbox.
Klik hier om deel te nemen.

SALVA BOUTIQUE OVEN

160pxWenst u nog meer klanten in uw winkel? Bak dan uw producten in de winkel af met de Salva Boutique oven. Deze oven combineert het beste van de Salva ovens en neemt weinig plaats in!
Lees meer

SCHRIJF U IN VOOR DE BAKERY AWARDS

Een nieuwe vakwedstrijd die het vakmanschap van de bakker in de kijker wil plaatsen. Dat is waar de Bakery Award, uitgegeven door het gloednieuwe magazine Bakery, voor staat.
Volledig artikel lezen

http://bakery.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#

Binnenkijken bij Olivier Penet
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be