04 juli 2018

VAKINFORMATIE VOOR BAKKERS

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxToekomstige bakker heeft tal van mogelijkheden
Jongeren warm maken voor het beroep van bakker, dat wil Aspirant Baker doen door jongeren kennis te laten maken met nationale en internationale wedstrijden. Ook Voedingsschool Ter Groene Poorte zet hierop in met een gloednieuwe broodbakkerijschool. De toekomstige bakker heeft tal van mogelijkheden. We willen onze leerlingen meegeven dat ze een keuze hebben en hen voorbereiden op al die mogelijkheden", verklaart Gert Rots van Ter Groene Poorte.
Camille Mortier
Redacteur

GERT ROTS: “BAKKERS HOEVEN NIET MEER NOODZAKELIJK NACHTBRAKERS TE ZIJN."

The word is out. Voedingsschool Ter Groene Poorte krijgt een nieuwe broodbakkerijschool. Die moet niet enkel zorgen voor een frissere aanblik en een efficiënter gebruik van toestellen en technieken; ze moet het vooral mogelijk maken om leerlingen kennis te laten maken met álle mogelijkheden van de toekomstige bakker.
Volledig artikel lezen

PATRICK ROELS: “EEN BAKKER IS OOK EEN CHEF!"

Jongeren warm maken voor het beroep van bakker. Dat is waar Aspirant Baker voor staat. De deelname aan nationale en internationale wedstrijden moet leerlingen een voorsmaakje geven van wat de job precies inhoudt.
Volledig artikel lezen

DE 5 GROTE RETAILTRENDS

Op 10, 11 en 12 september vindt de vierde editie van Paris Retail Week plaats. Centraal op de beurs staat smart phygital, een samentrekking van physical en digital, want de grens tussen de twee vervaagt steeds meer in de retailsector.
Lees meer

WP HATON OPENT HET COMPETENCE-CENTER

WP Haton, wereldwijd marktleider op het gebied van deegverwerking, heeft de deuren geopend van haar Competence-Center in Panningen, Nederland. Het is een innovatieve, dynamische ruimte waar alle disciplines, die de klant direct bedienen, zijn samengebracht.
Lees meer

ALTERNATIEVE ZOETSTOFFEN ZIJN EEN SERVICE VOOR DE KLANT

Bij de consument is er duidelijk een stijgende vraag naar producten met minder toegevoegde suikers en een lager aantal calorieën. Zoetigheden zoals chocolade en patisserie blijven echter razend populair.
Volledig artikel lezen

SCHRIJF U IN VOOR DE BAKERY AWARDS

Een nieuwe vakwedstrijd die het vakmanschap van de bakker in de kijker wil plaatsen. Dat is waar de Bakery Award, uitgegeven door het gloednieuwe magazine Bakery, voor staat.
Volledig artikel lezen

DOE MEE AAN ONZE GROTE LEZERSENQUÊTE EN WIN EEN EXCLUSIEVE CHOCOLADEBOX

Door de vragenlijst in te vullen, helpt u ons de inhoud en het media-aanbod in de toekomst nog beter af te stemmen op uw behoeften.
Klik hier om deel te nemen.

http://bakery.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#

Bakkersberoep aantrekkelijk maken voor jongeren
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be