14 augustus 2018

VAKINFORMATIE VOOR BAKKERS

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

160px

De laatste jaren zijn consumenten veeleisender geworden: vroeger waren ze tevreden met keuze uit wit-, bruin- en volkorenbrood. Vandaag schakelen ze meer en meer over op meergranenbrood in alle soorten mengelingen. Bovendien staan uw klanten open voor nieuwe smaken, granen en zaden. Boekweit, emmer, quinoa zijn geen onbekenden voor hen. Het loont de moeite om uw aanbod hierop af te stemmen. Via broodmixen kan u moeiteloos een uitgebreid en kwalitatief gamma aanbieden.

Marie Verhulst
Bladmanager

VOOR U OPGESOMD: TRENDS IN BROODMIXEN

Versheid en smaak staan bovenaan wat ons dagelijks brood betreft. Daarnaast speelt de gezondheid een cruciale rol. Volkorenbrood wint aan populariteit en de meergranenvarianten met allerlei claims duiken op in alle broodsoorten.
Volledig artikel lezen

DIVERSI FOODS & WOLF BUTTERBACK SLAAN HANDEN IN ELKAAR

Dit voorjaar werd het bedrijf Diversi Foods onderdeel van de Martin Braun groep, waartoe ook Wolf ButterBack behoort.Al vanaf het begin staat Diversi Foods voor authenticiteit, kwaliteit en innovatie in bake-off, diepvries en vers binnen de bakkerijsector.
Lees meer

BAKERY SHOP ONDERSTEUNT BAKERY AWARDS

De Belgium Bakery Awards heeft er met BAKERY SHOP een nieuwe partner bij. De Belgium Bakery Award is de award die het vakmanschap van de bakkers in de kijker zet en hen beloont met de beste creaties binnen drie categorie├źn.
Lees meer

WELKE KNEEDMACHINE IS VOOR U HET BESTE?

De meeste bakkerijen werken vandaag met een spiraalkneder, omdat deze veel controle biedt over het hele kneedproces. Zo bereikt u een constant eindproduct. Met een vork- of gaffelkneder verloopt het kneden trager, maar kan het brood van hoge kwaliteit zijn, mits een nauwgezette opvolging en veel vakkennis.

Volledig artikel lezen

http://bakery.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#

Volg de voorkeuren van uw klanten dankzij broodmixen
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be