29 augustus 2018

VAKINFORMATIE VOOR BAKKERS

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

160px

Speel in op gezondheidstrend

Gezondheid in voeding blijft een actueel onderwerp. Vooral het ingrediënt 'suiker' is alomtegenwoordig. Het is dan ook aangewezen om in te spelen op deze 'gezonde trend' door producten aan te bieden waarin je gebruikmaakt van een of meerdere alternatieve zoetstoffen. Bovendien spreek je hiermee nog een grote doelgroep aan zoals diabetici want ook zij mogen toch genieten van een heerlijke koffiekoek?

Marie Verhulst
Bladmanager

ALTERNATIEVE ZOETSTOFFEN ZIJN EEN SERVICE VOOR DE KLANT

Bij de consument is er duidelijk een stijgende vraag naar producten met minder toegevoegde suikers en een lager aantal calorieën. Zoetigheden zoals chocolade en patisserie blijven echter razend populair.
Volledig artikel lezen

STEPHAN DESTROOPER BOUWT MERK ROND MELOCAKESCONCEPT

Twee miljoen, zoveel melocakes wil Stephan Destrooper jaarlijks maken met zijn concept Choc You. Belangrijke uitgangspunten: verse lekkernijen en een productie die behapbaar blijft, op een oppervlakte van maximaal 100 m² en met slechts twee productiemedewerkers.
Volledig artikel lezen

EINDEJAARSDEMO OP 4 LOCATIES IN SEPTEMBER

Pascal De Deyne heeft na zijn opleiding in 'Ter groene poorte´ en stage bij het gerenomeerde Fauchon in enkele Belgische topzaken gewerkt. Sinds ruim 3 jaar werkt hij als chef d'atélier bij patisserie Van Dender.
Lees meer

WOUTERS N.V. SPONSORT BAKERY AWARDS

De Belgium Bakery Awards heeft er met Wouters N.V een nieuwe partner bij! De Belgium Bakery Award is de award die het vakmanschap van de bakkers in de kijker zet en hen beloont met de beste creaties binnen drie categorieën.
Lees meer

CSM: NIEUWE PARTNER VAN BAKERY AWARDS

De Belgium Bakery Awards heeft er met CSM Bakery solutions een nieuwe partner bij! "De ambacht van de bakker dragen we hoog in het vaandel. Daarom dat we met CSM Bakery Solutions de Bakery Awards willen ondersteunen!"
Lees meer

http://bakery.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#

Bied een extra service voor uw klanten door suikervrije alternatieven
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be