5 september 2018

VAKINFORMATIE VOOR BAKKERS

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

160px

Ambacht als lokmiddel
Roger van Damme ziet het positief: “Als ik zie welke kwaliteit er tegenwoordig gebracht wordt, dan worden het dé jaren van patisserie en brood." Een sterke uitspraak die helemaal niet overdreven is. Steeds meer professionelen in de bakkerswereld zetten in op kwaliteit en ambacht. De pure passie voor het product zorgt ervoor dat ook het grote publiek proeft hoe het ook kan. Niet alleen de bekende patisseriechef kan dienen als inspiratie, neem vooral ook een kijkje bij Brood. in Roeselare.

Marie Verhulst
Bladmanager

EXCLUSIEF INTERVIEW MET ROGER VAN DAMME

Roger van Damme is op The Best Chef Awards 2017 verkozen tot Best Pastry Chef. Daarnaast behaalde hij ook de 68e plaats in de algemene 'Best Chefs'- lijst. Redenen genoeg om te peilen naar zijn visie over de hedendaagse patisserie.
Volledig artikel lezen

BROOD. KEERT TERUG NAAR DE ESSENTIE

Wanneer Kris Goegebeur, geen onbekende naam in de bakkerijbranche, en Brecht Deleye, uit de kledingsector, samen een nieuw concept opstarten, dan weet je dat het niet zomaar iets zal zijn.
Volledig artikel lezen

ONTVANG UW KLANTEN MET OPEN ARMEN

Ontvang uw klanten met open armen dankzij de automatische deuren van Desatec. Zo kunnen uw klanten op een geruste manier met hun heerlijke taart of handen vol met enkele verse broden naar buiten gaan.
Lees meer

30/09 TOT 3/10 IN KORTRIJK XPO

Toonaangevend event voor de bakker, banketbakker, chocoladebewerker & ijsbereider. Een recordaantal exposanten geven een uniek overzicht van producten en uitrusting.
Lees meer

http://bakery.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#

Exclusief interview met Roger van Damma
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be