19 september 2018

VAKINFORMATIE VOOR BAKKERS

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

160px

Passie voor het product
Zorg dat je een goed product hebt en dat de mensen zich thuis voelen in jouw winkel, en de klanten zullen wel komen. Dan kijken ze veel minder naar de prijs." Geen onbelangrijke tip van Bakkerij Pauline. Steeds blijven innoveren en experimenteren met andere granen en zuurdesem heeft ervoor gezorgd dat de bakkerij is uitgegroeid tot wat het nu is: een familiezaak met 5 vestigingen. Laat u alvast inspireren.

Marie Verhulst
Bladmanager

KIJK BINNEN BIJ PAULINE ATELIER

Al meteen bij het binnenkomen in het Pauline Atelier van bakkerij Sint-Paulus voel je de passie voor het maken van desem in de lucht hangen. De desembroden worden gemaakt vanuit de pure interesse en nieuwsgierigheid van Jean Wuytack en zijn zoon Sebastiaan.
Volledig artikel lezen

JAC KOMT OP BROODWAY VERRASSEND UIT DE HOEK

De stand van JAC zal verdeeld zijn in twee delen: broodsnijmachines en deegverwerking. Voor broodsnijmachines zijn er twee zones:• Professionele broodsnijmachines:- Ontdek wat aan de basis ligt van het succes van JAC over de hele wereld: de snijmachines met kader met 'Eco+' en 'Picomatic', uitgerust met een nieuw, intelligent systeem dat de machine onmiddellijk opstart zodra u het brood hebt geplaatst.
Lees meer

VIER FEEST MET PLOP, BUMBA EN K3!

160pxVier feest met Plop, Bumba en K3! Staan de kindjes* in uw winkel ook te springen wanneer ze hun Studio 100 helden zien? Geef hen een prachtig versierde verjaardagstaart waarover ze nog lang zullen spreken.
Lees meer

WIN EEN SHOP DESIGN AWARD!

Heeft u geïnvesteerd in een nieuwe of vernieuwde winkel, aarzel dan niet en laat dit project beoordelen door een onafhankelijke jury met gerenommeerde retail- en interieurspecialisten.
Volledig artikel lezen

BROODWAY WIL BEZOEKER HELPEN EN INSPIREN

Van 30 september tot en met 3 oktober vindt de negende editie van Broodway plaats in Kortrijk Xpo. Het is een vakevenement voor de bakker, banketbakker, chocolatier en ijsbereider.
Volledig artikel lezen

BERGHOFF BELGIUM PARTNER VAN BAKE OFF VLAANDEREN

160pxOp Vier is ondertussen het tweede seizoen van het populaire Bake Off Vlaanderen gestart. Tien gepassioneerde thuisbakkers nemen het acht weken lang tegen elkaar op in de strijd om de titel van meest getalenteerde thuisbakker van Vlaanderen.
Lees meer

http://bakery.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#

Exclusief interview: ontdek het geheim van Atelier Pauline
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be