03 oktober 2018

VAKINFORMATIE VOOR BAKKERS

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

160pxEen editie om trots op te zijn

Afgelopen maandag vond de eerste editie van de Bakery Awards plaats. Een vakwedstrijd om het beroep en ambacht van de bakker in de kijker te plaatsen. Maar liefst 33 creaties werden beoordeeld door onze 11-koppige jury. Bedankt aan alle deelnemers, partners en juryleden om de eerste editie tot een goed einde te brengen. Benieuwd naar de winnaars? Ontdek ze hier!
Marie Verhulst
Bladmanager

EERSTE EDITIE BAKERY AWARDS SUCCES

Op 1 oktober 2018 organiseerde het vakblad Bakery voor het eerst de Bakery Awards. Een elfkoppige jury beoordeelde maar liefst 33 creaties in de drie categorieën: nutritionbrood, luxebrood en pistolet.
Volledig artikel lezen

BESTE PISTOLET VAN BELGIË

De Bakery Award voor de beste Pistolet van België ging naar Gabriel Frimout, een bakker die steeds op zoek is naar nieuwe manieren om te concurreren met de grootdistributie. Kwaliteit en lange tijden staan centraal in zijn werkwijze. Hij ziet de prijs dan ook als een eer voor zijn beroep.
Volledig artikel lezen

BESTE LUXEBROOD VAN BELGIË

De Bakery Award voor het beste Luxebrood van België ging naar Quentin Callier. Quentin heeft een achtergrond van patisseriechef in restaurants. Sinds zijn 14 jaar doet hij al mee met vakwedstrijden. Zijn brood viel bij de jury meteen in de smaak door de geslaagde combinatie van mosterd, noten en rozijnen.
Volledig artikel lezen

BESTE NUTRITIONBROOD VAN BELGIË

De Bakery Award voor Beste Nutrtionbrood van België bij de professionelen is Hans Torfs van de Broodbroeders. Op zoek gaan naar goede ingrediënten en veel te weten komen over de ingrediënten staan centraal in zijn visie. Uniek aan zijn brood is het feit dat hij gewerkt heeft met bronwater.
Volledig artikel lezen

BESTE NUTRITIONBROOD STUDENT

Jorne Lauwers kreeg de Bakery Award voor het beste Nutritionbrood bij de studenten. Een jonge kerel met een grote passie voor brood die niet bang is om aan tal van wedstrijden mee te doen. Hij vindt dat je met brood even fijn kan werken en heel veel smaken kan combineren zoals bij patisserie.
Volledig artikel lezen

http://bakery.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#

Ontdek alle winnaars van de Bakery Awards
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be