10 oktober 2018

VAKINFORMATIE VOOR BAKKERS

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxEen editie om trots op te zijn

Tijdens de eerste editie Bakery Awards gingen we op zoek naar de Beste Bakkers van België. Een vakwedstrijd om het beroep en ambacht van de bakker in de kijker te plaatsen. Maar liefst 33 creaties werden beoordeeld door onze 11-koppige jury. Bedankt aan alle deelnemers, partners en juryleden om de eerste editie tot een goed einde te brengen. Benieuwd naar de winnaars? Ontdek ze hier!

Marie Verhulst
Bladmanager

VIDEO: ONTDEK DE BESTE BAKKERS VAN BELGIE

Heeft u de Bakery Awards gemist of wil u nog eens de sfeer opsnuiven? Ontdek hier het sfeerverslag van de uitreiking!
Volledig artikel lezen

BESTE PISTOLET VAN BELGIË

 VIDEODe Bakery Award voor de beste Pistolet van België ging naar Gabriel Frimout, een bakker die steeds op zoek is naar nieuwe manieren om te concurreren met de grootdistributie. Kwaliteit en lange tijden staan centraal in zijn werkwijze. Hij ziet de prijs dan ook als een eer voor zijn beroep.
Video

BESTE LUXEBROOD VAN BELGIË

 VIDEODe Bakery Award voor het beste Luxebrood van België ging naar Quentin Callier. Quentin heeft een achtergrond van patisseriechef in restaurants. Sinds zijn 14 jaar doet hij al mee met vakwedstrijden. Zijn brood viel bij de jury meteen in de smaak door de geslaagde combinatie van mosterd, noten en rozijnen.
Video

BESTE NUTRITIONBROOD VAN BELGIË

 VIDEODe Bakery Award voor Beste Nutrtionbrood van België bij de professionelen is Hans Torfs van de Broodbroeders. Op zoek gaan naar goede ingrediënten en veel te weten komen over de ingrediënten staan centraal in zijn visie. Uniek aan zijn brood is het feit dat hij gewerkt heeft met bronwater.
Video

BESTE NUTRITIONBROOD STUDENT

 VIDEOJorne Lauwers kreeg de Bakery Award voor het beste Nutritionbrood bij de studenten. Een jonge kerel met een grote passie voor brood die niet bang is om aan tal van wedstrijden mee te doen. Hij vindt dat je met brood kan je even fijn kan werken en heel veel smaken kan combineren zoals bij patisserie.
Video

NIEUWE VERPAKKING, VERTROUWDE SMAAK!

160pxNieuwe verpakking, vertrouwde smaak!Iets meer dan 10 jaar na de start van het eerste Vita+ brood lanceert Puratos nu een volgend hoofdstuk in het Vita+ verhaal.
Lees meer

http://bakery.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#

Video: dit zijn de Beste Bakkers van België!
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be