17 oktober 2018

VAKINFORMATIE VOOR BAKKERS

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxHoe u een aantal uren extra kan slapen

Het is een zeer actueel onderwerp: de dagbakker. Het aantal bakkers in België slinkt elk jaar, de jonge generatie ziet het niet meer zitten om elke nacht hard te werken. Steeds meer fabrikanten en bakkers gaan mee met deze evolutie en bakken overdag af. Zo heeft Kris Goegebeur van Brood. In Roeselare een manier gevonden om nooit meer 's nachts te hoeven werken en dus meer kan genieten van zijn gezinsleven.

Marie Verhulst
Bladmanager

VIDEO: OPLOSSINGEN VOOR DE DAGBAKKER

 VIDEOFabrikanten reiken de dagbakker de hand met een aantal oplossingen, zonder dat de bakker moet inboeten op smaak en kwaliteit. Zo kan hij 3 tot 4 uur extra per nacht slapen en elke ochtend een goed gevulde winkel hebben.
Video

HOE BROOD. IN ROESELARE NOOIT 'S NACHTS WERKT

Wanneer Kris Goegebeur, geen onbekende naam in de bakkerijbranche, en Brecht Deleye, uit de kledingsector, samen een nieuw concept opstarten, dan weet je dat het niet zomaar iets zal zijn.
Volledig artikel lezen

VISIE-INTERVIEW : “SPECIALISEREN IS NOODZAKELIJK VOOR ELKE BAKKER"

Met bijna 75 jaar op de teller mag bakkerij Thyssen met kennis van zaken over de sector spreken. “Ook al zijn we intussen een grootbakkerij, toch blijft het respect voor de traditie centraal", weet Eric Thyssen, die recent de scepter van CEO doorgaf aan Benoit De Ryck.
Volledig artikel lezen

VIER FEEST MET PLOP, BUMBA EN K3!

160pxVier feest met Plop, Bumba en K3! Staan de kindjes* in uw winkel ook te springen wanneer ze hun Studio 100 helden zien? Geef hen een prachtig versierde verjaardagstaart waarover ze nog lang zullen spreken.
Lees meer

1 OP DE 3 ELEKTRONISCHE BETALINGEN IN 2018 LAGER DAN 10 EURO

Transacties onder de 10 euro vertegenwoordigen op dit moment al een derde van alle elektronische betalingen in België. Dat blijkt uit cijfers die Worldline , Europees leider op het vlak van betaal- en transactiediensten.
Lees meer

http://bakery.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#

Video: hoe u een aantal uren extra kan slapen
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be