31 oktober 2018

VAKINFORMATIE VOOR BAKKERS

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxConsument zoekt eerlijke producten

De trend om steeds meer te neigen naar natuurlijke ingrediënten en werkwijzes is al even aan een opmars bezig. Iets wat we ook opgemerkt hebben op SIAL. Au Pays de l'épautre heeft het echter altijd al zo gedaan. Hij werkt enkel met bloem van de lokale bloemmolen en respecteert een 100% ambachtelijke werkwijze, wat de natuurlijke smaak en het behoud van de vitamienen van de bloem alleen maar ten goede komt. Iets wat de consument steeds meer naar op zoek.

Marie Verhulst
Bladmanager

INTERVIEW: BINNENKIJKEN BIJ AU PAYS DE L'ÉPAUTRE

In Oudergem is er een kleine bakkerij, verscholen op een binnenkoertje. De zaakvoerders, Frédéric Ruelle en zijn echtgenote Luciana Ruelle-Piras, verkiezen kwaliteit boven kwantiteit en ze gaan op een ambachtelijke manier te werk.
Volledig artikel lezen

ONTDEK DE TRENDS DIE WIJ GESPOT HEBBEN OP SIAL 2018

Look deeper' is de belofte die Sial dit jaar opnieuw wist waar te maken. Een bezoek aan dit internationale forum voor voeding en dranken brengt je in contact met 7.200 bedrijven die 400.000 producten voorstellen.
Volledig artikel le
zen

WORLD CHOCOLATE MASTERS

Van 31 oktober tot 2 november vindt de finale van de World Chocolate Masters plaats op Salon du Chocolat in Parijs. Deze internationale wedstrijd voor chocoladeprofessionals wordt nu voor de zevende keer georganiseerd door het chocolademerk Cacao Barry.
Lees meer

VITA FOR LIFE

160pxSamen met de warme bakkers steunt Vita+ dit jaar opnieuw Music for Life. De actie is eenvoudig: per Vita+ brood, verkocht tussen 5 november en 14 december, schenkt Puratos 5 cent aan Music for Life.
Lees meer

HOE JE BESTELWAGEN INRICHTEN?

Hoe meer meenemen en de boel toch overzichtelijk houden? Van een hamvraag gesproken. Een grotere bedrijfswagen aanschaffen is niet altijd de oplossing. Niet nodig ook, want met een slimme bestelwageninrichting kom je immers al een heel eind.
Volledig artikel lezen

MEER DAN 100 DEELNEMERS VOOR DE SHOP DESIGN AWARDS!

Professional Media Group organiseert, in samenwerking met 19 vakbladen, de eerste editie van de Belgium Shop Design Awards! Deze wedstrijd zet de winkeliers in de kijker voor hun investering in een nieuwe of vernieuwde winkel en belonen de beste projecten in 9 categorieën. De winnaars worden op 21 februari bekend gemaakt tijdens een feestelijke uitreiking. 

Deelnemende bedrijven
Word sponsor

http://bakery.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#

Voor u opgesomd: 5x trends vanop SIAL
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be