14 november 2018

VAKINFORMATIE VOOR BAKKERS

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxJong & gepassioneerd bakkerskoppel

Ambachtelijke bakkerijen worden steeds schaarser, maar de bakkers die overblijven, zijn diegenen met passie. Kwaliteit zal altijd blijven verkopen." Sterke woorden van een straf jong koppel die in de Haan nog niet zo lang hun bakkerij hebben. Kwalitatieve en lekkere artikelen verkopen zichzelf. Bovendien is de klant bereid om dieper in de buidel te tasten voor producten die natuurlijker en gezonder zijn gemaakt. Clean label, minder suiker en vetten zijn hiervan enkele voorbeelden, waar ook steeds meer fabrikanten op inspelen.

Marie Verhulst
Bladmanager

INTERVIEW: JONGE GEPASSIONEERDE BAKKERS IN DE HAAN

Van bij het binnenkomen bij Bakkerij Bruut druipt de passie ervan af. Audrey en Jonas kiezen met hun bakkerij in De Haan voluit voor de West-Vlaamse mentaliteit van het bourgondische leven.
Volledig artikel lezen

SHOP DESIGN AWARDS: INTERVIEW MET JURYLID KATELIJN QUARTIER

Eind februari organiseert Professional Media Group, de uitgever van dit magazine, voor het eerst de Shop Design Awards. Dé award die de winkeliers beloont voor hun investering in een nieuwe of vernieuwde winkel.
Volledig artikel lezen

MEER DAN 100 DEELNEMERS VOOR DE SHOP DESIGN AWARDS!

Professional Media Group organiseert, in samenwerking met 19 vakbladen, de eerste editie van de Belgium Shop Design Awards! Deze wedstrijd zet de winkeliers in de kijker voor hun investering in een nieuwe of vernieuwde winkel en belonen de beste projecten in 9 categorieën.
Lees meer

VIDEO: GEZONDHEIDSTREND ZET ZICH DOOR

De gezondheidstrend blijft in de voedingssector alomtegenwoordig. Steeds meer bakkerijfabrikanten volgen dan ook deze trend door producten te lanceren die minder suiker, minder vet, clean label,… bevatten.
Volledig artikel lezen

BROODLIJNCONCEPTEN: HOE EN WAAROM?

Heerlijk brood waarvoor uw klanten graag terugkeren, dat is het uitgangspunt van een broodlijn. Draaispil is de afmeetmachine en een rijsautomaat. Samen goed voor een standvastig product met een verbeterde kwaliteit, wat economische voordelen oplevert.
Volledig artikel lezen

GEREORGANISEERD ASSORTIMENT

De stand van JAC zal verdeeld zijn in twee delen: broodsnijmachines en deegverwerking. Voor broodsnijmachines zijn er twee zones:• Professionele broodsnijmachines:- Ontdek wat aan de basis ligt van het succes van JAC over de hele wereld: de snijmachines met kader met 'Eco+' en 'Picomatic', uitgerust met een nieuw, intelligent systeem dat de machine onmiddellijk opstart zodra u het brood hebt geplaatst.
Lees meer

http://bakery.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#

Vanaf wanneer is een broodlijn interessant?
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be