5 december 2018

VAKINFORMATIE VOOR BAKKERS

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxWinterproducten bieden tal van opportuniteiten

Naast ambachtelijke bakkerijproducten, is het ook erg slim om uw aanbod te verrijken met andere artisanale producten zoals originekoffie, confituur of verse sappen. Bovendien biedt de winter tal van opportuniteiten hiervoor. Denk maar aan heerlijke warme chocolademelk of marsepein naar aanleiding van sinterklaas en de eindejaarsfeesten. Bovendien kan je dit allemaal samen combineren in een heerlijke geschenkmand waarmee u gegarandeerd heel wat klanten blij kan maken.

Marie Verhulst
Bladmanager

Hoe extra omzet genereren met artisanale producten

Scoor met geschenkmanden

Originekoffies zijn trending

Video: trends in koffie & theesegment

Marsepein: hét winterproduct bij uitstek

Belgen scoren met op Best of Mondial du Pain

Meer dan 100 deelnemers voor de Shop Design Awards

HOE EXTRA OMZET GENEREREN

Een artisanaal product hoort in de zaak van een traditionele vakman. De bakker weet hoe hij met ambachtelijke streekproducten moet omgaan. Veel producenten willen het ambachtelijke karakter van (een deel van) hun producten hooghouden en hebben daarom baat bij de verdeling via het ambachtelijke circuit.
Volledig artikel lezen

SCOOR MET GESCHENKMANDEN

Chocolademelk is hot. Zeker tijdens de koude wintermaanden is het een favoriet onder de warme dranken, maar ook tijdens de warmere maanden blijft de zoete drank verkopen.
Volledig artikel lezen

ORIGINEKOFFIES ZIJN TRENDING

Koffie afkomstig uit één regio heeft uitgesproken smaak en is trending. Er wordt meer koffie gedronken door zowel jong als oud. Het stijgende aantal koffiedrinkers zorgt voor meer variëteit in het aanbod.
Volledig artikel lezen

VIDEO: TRENDS IN KOFFIE EN THEE

 VIDEOOp Horeca Expo vroegen we aan verschillende leveranciers wat de trends zijn in het koffie- en theesegment. Zo wordt water belangrijker en kiezen consumenten voor merken met een meerwaarde. Ook creatief omgaan met koffiedranken - door presentatie of het werken met siropen - zit in de lift. Jongeren vallen dan weer volop voor bereidingen waarin melk een hoofdrol krijgt.
Video

MARSEPEIN: WINTERPRODUCT BIJ UITSTEK

Sinterklaas en de eindejaarsfeesten zijn traditioneel een piekmoment voor de verkoop van marsepein. De consumptie blijft stabiel, terwijl onze landgenoten de natuurlijke smaak zonder toevoegingen het best waarderen.
Volledig artikel lezen

BELGEN SCOREN OP BEST OF MONDIAL DU PAIN

Belgische ploeg “Aspirant Baker" behaalde zilver op de “Best of Mondial du Pain 2018" in China. Joran en Bart werkten samen met het hele team van Aspirant Bakker twee jaar lang aan de voorbereiding.
Lees meer

MEER DAN 100 DEELNEMERS VOOR DE SHOP DESIGN AWARDS!

Professional Media Group organiseert, in samenwerking met 19 vakbladen, de eerste editie van de Belgium Shop Design Awards! Deze wedstrijd zet de winkeliers in de kijker voor hun investering in een nieuwe of vernieuwde winkel en belonen de beste projecten in 9 categorieën.
Deelnemende bedrijven 
Word sponsor

http://bakery.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#

Artisanale bijproducten doen uw omzet stijgen
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be