13 december 2019


VAKINFORMATIE VOOR BAKKERS

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxMeest gelezen artikels 2018: top 5

2018 zit er bijna op. Tijd om een laatste keer terug te blikken en de top 5 meest gelezen artikels te ontdekken! De bakker moet steeds meer innovatief uit de hoek komen om te kunnen blijven overleven. Dat u op zoek bent naar oplossingen, blijkt duidelijk uit deze top 5. Brood. in Roeselare en de video gaan beide over het concept van de 'dagbakker'. Daarnaast laat u zich graag inspireren door uw collega's. Ook voor 2019 mag u opnieuw heel wat boeiende Bakery edities verwachten.
Bakery wenst u een fijne kerst en een schitterend eindejaar!

Marie Verhulst
Bladmanager

Top 5 meest gelezen

Brood. Verrast met vernieuwend broodconcept

Video: oplossingen voor de dagbakker

7 x trends viennoiserie

Op bezoek bij Bakkerij Bruut

Van kleine bakkerij tot miljoenenbedrijf

Mis dit niet:

Autosalon 2019 doet u dromen over de ideale bedrijfswagen

Waar uw bedrijfsevent organiseren?

BROOD. VERRAST MET VERNIEUWEND BROODCONCEPT

Wanneer Kris Goegebeur, geen onbekende naam in de bakkerijbranche, en Brecht Deleye, uit de kledingsector, samen een nieuw concept opstarten, dan weet je dat het niet zomaar iets zal zijn.
Volledig artikel lezen

VIDEO: OPLOSSINGEN VOOR DE DAGBAKKER

 VIDEOHet is een zeer actueel onderwerp: de dagbakker. Het aantal bakkers in België slinkt elk jaar, de jonge generatie ziet het niet meer zitten om elke nacht hard te werken. Fabrikanten reiken de bakker de hand met een aantal oplossingen, zonder dat de bakker moet inboeten op smaak en kwaliteit. Zo kan hij 3 tot 4 uur extra per nacht slapen en elke ochtend een goed gevulde winkel hebben. Toch is enige nuance op zijn plaats. Niet elke bakker hoeft dit principe door te voeren, maar voor wie wil, zijn er al tal van mogelijkheden en oplossingen.
Video

ZEVEN TRENDS IN VIENNOISERIE

Ook het viennoiseriesegment ontsnapt niet aan de gezondheidstrend: volle granen, (paars) fruit, 'portion control' en natuurlijke ingrediënten zijn dé dominante trends.
Volledig artikel lezen

OP BEZOEK BIJ BAKKERIJ BRUUT

Van bij het binnenkomen bij Bakkerij Bruut druipt de passie ervan af. Audrey en Jonas kiezen met hun bakkerij in De Haan voluit voor de West-Vlaamse mentaliteit van het bourgondische leven.
Volledig artikel lezen

VAN KLEINE BAKKERIJ TOT MILJOENENBEDRIJF

Wat ooit begon als een kleine bakkerij in Brugge, is nu uitgegroeid tot een bloeiend miljoenenbedrijf met meer dan 600 productreferenties. “Geen grenzen stellen is achteraf heel positief gebleken in ons verhaal", aldus een van de drie vennoten, Hendrik Durnez.
Volledig artikel lezen

AUTOSALON 2019 DOET U DROMEN OVER DE IDEALE BEDRIJFSWAGEN

De Brussels Motor Show, beter bekend als het Autosalon van België, gaat in 2019 zijn 97e editie tegemoet. Dit jaar is er ook speciale aandacht voor de lichte bedrijfsvoertuigen, met de verkiezing van de Most Loved Van.
Volledig artikel lezen

WAAR UW BEDRIJFSEVENTS ORGANISEREN?

Met de Locatie Gids 2019 biedt RendEvenement u een nuttig en inspirerend werkinstrument voor de keuze van een geschikte locatie. De gids is een boeiend overzicht van gevestigde waarden en gloednieuwe locaties die allen garant staan voor een uitstekende begeleiding van uw meetings, incentives en events.
Bestel hier uw gratis Locatie Gids 2019

MEER DAN 100 DEELNEMERS VOOR DE SHOP DESIGN AWARDS!

Professional Media Group organiseert, in samenwerking met 19 vakbladen, de eerste editie van de Belgium Shop Design Awards! Deze wedstrijd zet de winkeliers in de kijker voor hun investering in een nieuwe of vernieuwde winkel en belonen de beste projecten in 9 categorieën.
Deelnemende bedrijven 
Word sponsor

BEZOEK SAVEURS & MÉTIERS

Expo Saveurs & Métiers is hét uithangbord van de sector. Op minder dan 5 jaar tijd is de vakbeurs uitgegroeid tot een onmisbaar evenement voor al wie actief is in de voedingssector.
Volledig artikel lezen

http://bakery.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#

Ontdek hier de top 5 meest gelezen artikels 2018
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be