18 januari 2019


VAKINFORMATIE VOOR BAKKERS

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxInvesteer in de toekomst van uw beroep

Om ervoor te zorgen dat uw ambacht blijft bestaan, is het belangrijk om te investeren in de jeugd. Neem daarom eens een stagiair in huis. Bovendien is een helpende hand geen overbodige luxe. "Bovendien geeft het als bakker toch ook een enorm grote voldoening een jongere iets aan te leren en je ervaringen als bakker te delen", aldus Guido Devillé. Maar hoe pakt u dat precies aan? Wij zetten het graag op een rij. Want goede afspraken leiden tot een win-winsituatie voor de stagiair én de stageplaats.

Marie Verhulst
Bladmanager

Guido Devillé over onderwijs in de bakkerijsector
Studenten op de werkvloer: een win-winsituatie
Achter de schermen bij de beste Belgische bakker
Ontdek de winkels met het beste shop design!
Maak op een eenvoudige manier volkorenbrood

GUIDO DEVILLE OVER ONDERWIJS IN DE BAKKERIJSECTOR

Hoe zit het met het onderwijs in de bakkerijsector? Vinden afgestudeerde studenten snel werk en staat de bakker open voor stagiairs? Over het onderwijs in de bakkerijsector valt heel wat te vertellen.
Volledig artikel lezen

STUDENTEN OP DE WERKVLOER: EEN WIN-WINSITUATIE

Een extra medewerker is een meerwaarde. In samenwerking met een school kunt u een extra paar handen aanwerven. Hiervoor bestaan verschillende regimes: stages en duaal leren.
Volledig artikel lezen

ACHTER DE SCHERMEN BIJ DE BESTE BELGISCHE BAKKER

Het zag er niet meteen naar uit dat Olivier Penet in zijn vaders voetsporen zou treden. Maar het kan keren. Eenmaal hij de stap had gezet, begon hij te experimenteren en de laatste jaren laat hij van zich spreken in wedstrijden.
Volledig artikel lezen

ONTDEK DE WINKELS MET HET BESTE SHOP DESIGN

Op donderdag 21 februari worden de eerste Shop Design Awards uitgereikt in HippoLoggia in Waregem. De Shop Design Awards belonen winkeliers voor hun investering in een nieuwe of vernieuwde winkel.
Lees meer

MAAK OP EEN EENVOUDIGE MANIER VOLKORENBROOD

160pxPuratos lanceert Easy Volkoren 25%, een mengeling waarmee u op een eenvoudige manier volkorenbroden maakt met een unieke smaak en uitstekende vershoudbaarheid. De mengeling bevat de nodige kiemen en zemelen waardoor u na toevoeging van witte bloem een 100% volkorenbrood bekomt.
Lees meer

http://bakery.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#

Waarom u studenten op de werkvloer moet hebben
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be