31 januari 2019


VAKINFORMATIE VOOR BAKKERS

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxDurf kiezen!
Om als bakkerij te overleven, is een duidelijke visie nodig. Vaak zit het geheim erin om je te specialiseren, want zo kan je je pas echt onderscheiden van de concullega's en supermarkten. Zet je sterktes in de kijker en durf hierop inzetten. Een boodschap die Eric Thyssen succesvol in de praktijk omgezet heeft. Zijn ultieme tip: "laat je bijstaan door de verschillende Belgische kennis- en onderzoekscentra, en vraag ook advies bij de beroeps- en sectorfederaties. Zij zijn er tenslotte ook voor jou."

Marie Verhulst
Bladmanager

Interview: grootbakkerij met resepct voor traditie
9 ultieme tips voor uw digitale transformatie
FC De Kampioenen Brood en Cake

Ontdek de winkels met het beste design!

9 tips om bakkersastma te voorkomen

INTERVIEW: GROOTBAKKERIJ MET RESPECT VOOR TRADITIE

Met bijna 75 jaar op de teller mag bakkerij Thyssen met kennis van zaken over de sector spreken. “Ook al zijn we intussen een grootbakkerij, toch blijft het respect voor de traditie centraal", weet Eric Thyssen, die recent de scepter van CEO doorgaf aan Benoit De Ryck.
Volledig artikel lezen

9 TIPS VOOR DIGITALE TRANSFORMATIE

Technologie is een kost, geen investering. Dat betoogde Valeria Dominguez (CEO van Felino, e-commerceconsultant en 'digital influencer' op de jongste editie van de E-Commerce Xpo in Kortrijk.
Volledig artikel lezen

F.C. DE KAMPIOENENBROOD & CAKE

160pxF.C. De Kampioenenbrood & cake Vlaanderens bekendste voetbalploeg, F.C. De Kampioenen, blijft scoren bij jong én oud. Hun unieke mix van vriendschap en humor werd de inspiratie voor de F.
Lees meer

ONTDEK DE WINKELS MET HET BESTE SHOP DESIGN

Op donderdag 21 februari worden de eerste Shop Design Awards uitgereikt in HippoLoggia in Waregem. De Shop Design Awards belonen winkeliers voor hun investering in een nieuwe of vernieuwde winkel.
Lees meer

9 TIPS OM BAKKERSASTMA TE VOORKOMEN

Dertig procent van de bakkers wordt getroffen door een grondstofallergie, vaak aan tarwe of rogge. De helft van hen vertoont symptomen van bakkersastma zoals kortademigheid, piepende ademhaling, hoesten en niezen.
Volledig artikel lezen

http://bakery.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#

Hoe uw zaak transformeren naar een succesverhaal
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be