01 maart 2019


VAKINFORMATIE VOOR BAKKERS

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxSpring uit de massa
Om te overleven als bakker moet je er tegenwoordig heel erg uitspringen. Bakkerij De Cock in Oostende doet dat aan de hand van een eigen biograan die hij samen met een lokale boer kweekt. Terug naar de oorsprong staat centraal in zijn visie. Een andere manier om op te vallen, is zoals Philip Fastré van The Bakery in Maasmechelen dat doet. Philip Fastré trekt in zijn nieuwe bakkerij trekt werkelijk alle registers open. Hij zet het indrukwekkende atelier in als een ware marketingtool. En of het een succes is!

Marie Verhulst
Bladmanager

Bakkerij De Cock kweekt eigen biograan
Studenten op de werkvloer: win-winsituatie
Video: The Bakery zet atelier in als marketingtool
Vier mogelijkheden om uw bestelwagen te financiëren
Dit zijn de best ingerichte winkels van België

BAKKERIJ DE COCK KWEEKT EIGEN BIOGRAAN

Bakkerij De Cock is al meer dan 160 jaar een gevestigde waarde in Oostende. Ze staan bekend om hun traditionele gekapte vloerpistolets en hun passie voor verse, eerlijke producten.
Volledig artikel lezen

STUDENTEN OP DE WERKVLOER: EEN WIN-WINSITUATIE

Een extra medewerker is een meerwaarde. In samenwerking met een school kunt u een extra paar handen aanwerven. Hiervoor bestaan verschillende regimes: stages en duaal leren.
Volledig artikel lezen

VIDEO: THE BAKERY ZET ATELIER IN ALS MARKETINGTOOL

160pxWanneer Philip Fastré enkele jaren geleden een inspirerend voorbeeld vond in de Verenigde Staten, was het ook voor hem al snel duidelijk dat hij iets gelijkaardigs op poten wou zetten.
Volledig artikel lezen

VIER MOGELIJKHEDEN OM UW BESTELWAGEN TE FINANCIEREN

Staat u op het punt om een bestelwagen aan te kopen? En u stelt zich vragen hoe die het best te financieren? We zetten de verschillende mogelijkheden op een rijtje.
Volledig artikel lezen

BAKKERIJMACHINES TE KOOP

160pxOnline veiling van grote industriële bakkerij wegens bedrijfsbeëindiging. Diverse bakkerijovens, rijskasten, opbolmachines, planeetmengerns, spiraalkneders en snijmachines van merken als Hein, Werner & Pfleiderer, Seeuwer, Kalmeijer etc.
Lees meer

DIT ZIJN DE BEST INGERICHTE WINKELS VAN BELGIË

Op 21 februari werden voor de eerste keer de Shop Design Awards uitgereikt. In deze wedstrijd worden winkeliers met de best ingerichte nieuwe of vernieuwde winkel beloond voor hun investeringen.
Volledig artikel lezen

http://bakery.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#

Video: hoe een bakkerij zijn atelier als marketingtool inzet
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be