14 maart 2019


VAKINFORMATIE VOOR BAKKERS

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxLuisteren is geheim wapen
Het is meer dan ooit belangrijk om te luisteren naar wat uw klanten willen in plaats van te handelen vanuit gewoontes. Bakkerijketen Diemas heeft dat als geen ander begrepen. Vandaag staat de teller op maar liefst 11 vestigingen aan onze westkust. Zonder hun kernwaarden (kwaliteit en ambacht) te verloochenen slaagtde Paul Declercq en zijn gezin erin om een succesvol concept te brengen.

Marie Verhulst
Bladmanager

Luisteren naar klanten is geheim succes Diemas
Gecontroleerd rijsproces verbetert bakresultaten
Hein als ideale partner voor verregaande afwerkingseisen

LUISTEREN NAAR KLANTEN IS GEHEIM DIEMAS

Paul Declercq, zaakvoerder van Diemas is op toevallige wijze in de bakkersstiel terechtgekomen. De familie van zijn vrouw stampte 50 jaar geleden Diemas uit de grond en heeft tot op vandaag maar liefst elf vestigingen aan de westkust.
Volledig artikel lezen

GECONTROLEERD RIJSPROCES VERBETERT BAKRESULTATEN

Rijskasten scheppen de optimale vochtigheidsgraad en temperatuur voor diverse gisthoudende deegsoorten. Gevolg? Een beter eindresultaat. De remrijskast heeft daarbovenop een koelinstallatie, waardoor het rijzen tot drie dagen uitgesteld kan worden.
Volledig artikel lezen

MOOI AFGEWERKT GEBAK ZET AAN OM TE KOPEN

160pxHet verschil maken als patissier, dat doet u met de smaak van uw creaties. Maar uw klanten verleiden om die creaties te kopen, dat doet u vooral met de afwerking.
Volledig artikel lezen

HEIN ALS IDEALE PARTNER VOOR VERREGAANDE AFWERKINGSEISEN

160pxWanneer Philip Fastré enkele jaren geleden een inspirerend voorbeeld vond in de Verenigde Staten, was het ook voor hem al snel duidelijk dat hij iets gelijkaardigs op poten wou zetten.
Volledig artikel lezen

“VOEDING VOOR HET LEVEN"

160pxAls toonaangevende voedingsschool in Brugge investeert Ter Groene Poorte in toekomstige gastronomen en voedingsspecialisten. Of je nu studeert voor bakker, chocolatier, slager, kok, patissier, voedingstechnoloog of grootkeukenkok: je opleiding aan Ter Groene Poorte vormt je tot een vakman die een open kijk heeft op nieuwe technieken en maatschappelijke trends.
Lees meer

MATERIAALKEUZE ZORGT VOOR KWALITATIEVE AFWERKING

160pxEmines, een kleine deelgemeente van La Bruyère, dicht bij Namen. Hoewel het dorpje lijkt te slapen, is er één plaats die heel wat volk trekt … De bakkerij van Joël Coenen is namelijk een echte publiekstrekker.
Volledig artikel lezen

http://bakery.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#

Kent u de voordelen van remrijzen al?
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be