28 maart 2019


VAKINFORMATIE VOOR BAKKERS

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxVakman in de kijker

Als vakbladuitgeverij staan we sterk achter de vakman. Om dit extra te accentueren, organiseren we op regelmatige tijdstippen een vakwedstrijd met de daarbijhorende awarduitreiking. Ook voor Bakery mag u opnieuw rekenen op een nieuwe editie van The Bakery Awards. Deze keer kan u zich inschrijven in maar liefst 5 categorieën. Verder kan u zich gedurende drie laten laten onderdompelen in de wondere wereld van chocolade tijdens de Belgium Chocolate Summit. Als laatste zetten we graag de fysieke winkel in de kijker in een nieuwe editie van de Shop Design Awards, waar u zich nu al voor kan inschrijven.

Marie Verhulst
Bladmanager

Video: schrijf uw creatie in voor de Bakery Awards 2019
Partnership met brouwer is unieke opportuniteit
Kent u de laatste trends in viennoiserie al?
Video: ontdek indrukwekkend bakkersatelier The Bakery
Praktische voordelen van moderne pick-ups
Video: herbeleef de uitreiking van de Shop Design Awards
Nieuwe editie Shop Design Awards gelanceerd
Video: Belgium Chocolate Summit 2019
Verminder zoutgehalte met 25%

VIDEO: SCHRIJF UW CREATIE IN VOOR DE BAKERY AWARDS 2019!

Na het succes van de eerste editie roepen we graag opnieuw professionals en studenten op om mee te doen aan de Bakery Awards. Nieuw is dat er dit jaar maar liefst 5 categorieën zijn waarin u uw creativiteit kan laten zegevieren. U kunt deelnemen in de categorieën nutritionbrood, luxebrood, eclair, boterkoek en stokbrood.
Volledig artikel lezen

PARTNERSHIP MET BROUWER IS UNIEKE OPPORTUNITEIT

Verspilling is duur - voor uw portemonnee én voor het milieu. Wellicht doet u er dus al heel wat aan om overschotten te vermijden. Helaas is preventie niet altijd mogelijk.
Volledig artikel lezen

KENT U DE LAATSTE TRENDS IN VIENNOISERIE AL?

Viennoiserie, een vat vol tegenstrijdigheden. Enerzijds wil de consument zich echt eens verwennen bij het ontbijt en op andere momenten van de dag met zoete 'koeken'.
Volledig artikel lezen

VIDEO: ONTDEK INDRUKWEKKEND BAKKERSATELIER THE BAKERY

160pxWanneer Philip Fastré enkele jaren geleden een inspirerend voorbeeld vond in de Verenigde Staten, was het ook voor hem al snel duidelijk dat hij iets gelijkaardigs op poten wou zetten.
Volledig artikel lezen

PRAKTISCHE VOORDELEN VAN MODERNE PICK-UPS

Marktkramers, aannemers, land- en tuinbouwers, loonwerkers, boswachters … Kortweg de moderne ondernemers, die professioneel over extra laadruimte willen beschikken, regelmatig zware aanhangwagens slepen en zo onvervalste 4x4-eigenschappen najagen, kunnen niet omheen de praktische voordelen die moderne pick-ups te bieden hebben.
Volledig artikel lezen

VIDEO: HERBELEEF DE SHOP DESIGN AWARDS

Op 21 februari werden voor de eerste keer de Shop Design Awards uitgereikt. Tijdens een feestelijk avond werden de winkeliers met de best ingerichte nieuwe of vernieuwde winkel beloond voor hun investeringen.
Volledig artikel lezen

NIEUWE EDITIE SHOP DESIGN AWARDS GELANCEERD

Na een succesvolle eerste editie van de Shop Design Awards is er beslist om een nieuwe editie te lanceren. Tom D'Halluin - organisator en hoofdredacteur bij Professional Media Group: "Met de Shop Design Awards willen wij als uitgever beklemtonen dat er nog steeds geïnvesteerd word in de fysieke winkels en dat dit zijn belang en nut heeft.
Lees meer

VIDEO: BELGIUM CHOCOLATE SUMMIT 2019

 VIDEOVan 5 tot 7 juni vindt de Belgium Chocolate Summit plaats. Dit keer is hét event voor de chocoladeprofessional te gast in Antwerpen, meer bepaald in het gloednieuwe belevingsmuseum Chocolate Nation en in het Radisson Blu Astrid Hotel. Gedurende drie dagen kunnen nationale en internationale gasten zich laten onderdompelen in de chocoladewereld, voor inspiratie voor hun business.
Video

VERMINDER ZOUTGEHALTE MET 25%

160pxDankzij het 100% natuurlijk Posidonia® zeezout kan je het zoutgehalte in je brood met maar liefst 25% verminderen, zonder de smaak te veranderen. Posidonia® zout:- wordt gewonnen uit de zoutmijnen van het eilandje Formentera, een beschermd natuurgebied gelegen in de Balearen (Spanje)- is 100% natuurlijk zonder toegevoegde producten- heeft dezelfde smaak als traditioneel zeezout, maar het bevat minder natrium- leidt daardoor tot 25% minder zout in broodHeeft brood bereid met Posidonia® zout effectief evenveel smaak? Een test met een panel was duidelijk: er is geen significant verschil waarneembaar tussen een standaardbrood en een brood gemaakt met Posidonia®.
Lees meer

http://bakery.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#

Video: schrijf u in voor The Bakery Awards
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be