11 april 2019


VAKINFORMATIE VOOR BAKKERS

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxBent u mee met technologische innovaties?

In 2018 vonden in België maar liefst 31 miljoen contactloze Bancontact-betalingen plaats, of bijna zevenmaal zoveel als in 2017. Het levert niet alleen voor uw klanten (minder lange wachtrijen) maar ook voor u tal van voordelen op. Bovendien is er geen enkele investering voor nodig. Verder kan u ontdekken hoe Instagram ook voor uw zaak een interessante piste kan zijn om met uw klanten te communiceren. Mag ik u als laatste alvast nog uitnodigen om u in te schrijven voor de tweede editie van de Bakery Awards?

Wachtrijen inkorten door contactloze betalingen
Less is more op Instagram
Geef een originele draai aan uw roomcreaties met de spiral
Het is echt een feest om met Hein samen te werken"
Perfecte materiaalkeuze zorgt voor kwalitatieve afwerking
Schrijf uw creatie in voor de Bakery Awards 2019!
Belgium Chocolate Summit 2019
Inspiratiedag Gent 06/05
Gepassioneerde field sales representative gezocht

Marie Verhulst
Bladmanager

WACHTRIJEN INKORTEN DOOR CONTACTLOZE BETALINGEN

320pxRelatief gezien verricht de Belg nog niet zoveel contactloze betalingen. In december 2018 ging het om 4,29% van alle Bancontact-transacties. Maar in absolute cijfers neemt het aandeel wel stevig toe.
Volledig artikel lezen

LESS IS MORE OP INSTAGRAM

320pxUw zaak in de kijker plaatsen met behulp van Instagram, het gebeurt steeds vaker. Het is de ideale tool om met enkele leuke beelden en video's interactie met de klant te creëren en uw productgamma aan de wereld te tonen.
Volledig artikel lezen

GEEF EEN ORIGINELE DRAAI AAN UW ROOMDECORATIES MET DE SPIRAL

160pxBeste chef,De smaak van uw creaties, daarmee maakt u als patissier het verschil. De perfecte room is daarbij onmisbaar. Heerlijk verleidelijk, extra feestelijk, stralend wit én ideaal voor fantastische decoraties.
Volledig artikel lezen

“HET IS ECHTE EN FEEST OM MET HEIN SAMEN TE WERKEN"

160pxWanneer Philip Fastré enkele jaren geleden een inspirerend voorbeeld vond in de Verenigde Staten, was het ook voor hem al snel duidelijk dat hij iets gelijkaardigs op poten wou zetten.
Volledig artikel lezen

PERFECTE MATERIAALKEUZE ZORGT VOOR KWALITATIEVE AFWERKING

160pxEmines, een kleine deelgemeente van La Bruyère, dicht bij Namen. Hoewel het dorpje lijkt te slapen, is er één plaats die heel wat volk trekt … De bakkerij van Joël Coenen is namelijk een echte publiekstrekker.
Volledig artikel lezen

SCHRIJF UW CREATIE IN VOOR DE BAKERY AWARDS 2019!

Na het succes van de eerste editie roepen we graag opnieuw professionals en studenten op om mee te doen aan de Bakery Awards. Nieuw is dat er dit jaar maar liefst 5 categorieën zijn waarin u uw creativiteit kan laten zegevieren. U kunt deelnemen in de categorieën nutritionbrood, luxebrood, eclair, boterkoek en stokbrood.
Volledig artikel lezen

BELGIUM CHOCOLATE SUMMIT 2019

 VIDEOVan 5 tot 7 juni vindt de Belgium Chocolate Summit plaats. Dit keer is hét event voor de chocoladeprofessional te gast in Antwerpen, meer bepaald in het gloednieuwe belevingsmuseum Chocolate Nation en in het Radisson Blu Astrid Hotel. Gedurende drie dagen kunnen nationale en internationale gasten zich laten onderdompelen in de chocoladewereld, voor inspiratie voor hun business.
Video

INSPIRATIEDAG GENT - 6/05

160pxOp deze Inspiratiedag krijgt u enkele patissiers aan het werk te zien van de hoogste klasse. Met hun tips zal u zeker scoren bij uw klanten. Maar onze Inspiratiedag is er niet alleen om de demonstrateurs van Leman Cake Decorations en Dobla aan het werk te zien! Na de demonstraties kunnen we een blik werpen achter de schermen van de Ghelamco Arena.
Lees meer

GEPASSIONEERDE FIELD SALES REPRESENTATIVE GEZOCHT

160pxGezocht! Gepassioneerde Field Sales Representative Paniflower

La Lorraine Bakery Group (LLBG) is een 100% Belgische familiale onderneming actief in de Europese bakkerijsector.
Lees meer

http://bakery.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#

Ontdek de voordelen van contactloos betalen voor uw zaak
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be