25 april 2019


VAKINFORMATIE VOOR BAKKERS

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxPassie overleeft

"Ambachtelijke bakkerijen worden steeds schaarser, maar de bakkers die overblijven, zijn diegenen met passie." Jonas van Maercke, zaakvoerder van Bakkerij Bruut, slaat de nagel op de kop. En laat hem en zijn vrouw Audrey net een ideaal voorbeeld zijn voor de nieuwe generatie als voor de ervaren bakker. Het jonge koppel opende amper een jaar geleden een nieuwe artisanele bakkerij in centrum De Haan en nam al meteen een vliegende start.

Marie Verhulst
Bladmanager

Locatie en datum bekend Bakery Awards 2019
Schrijf uw creatie in voor de Bakery Awards!

Nooit kiezen voor gemakkelijkheidsoplossingen!
The Bakery Maasmechelen kiest resoluut voor Hein
Hoe de juiste band voor de juiste bestelwagen kiezen?
Panelgesprek met Chocolatiers of the year

LOCATIE EN DATUM BEKEND BAKERY AWARDS 2019!

320pxGoed nieuws voor wie vol ongeduld op nieuws zat te wachten in verband met de Bakery Awards. Want zowel de datum als de locatie is eindelijk bekend! Noteer alvast 24 september in uw agenda.
Lees meer

SCHRIJF UW CREATIE IN VOOR DE BAKERY AWARDS 2019!

320pxNa het succes van de eerste editie roepen we graag opnieuw professionals en studenten op om mee te doen aan de Bakery Awards. Nieuw is dat er dit jaar maar liefst 5 categorieën zijn waarin u uw creativiteit kan laten zegevieren. U kunt deelnemen in de categorieën nutritionbrood, luxebrood, eclair, boterkoek en stokbrood.
Volledig artikel lezen

NOOIT KIEZEN VOOR GEMAKKELIJKHEIDSOPLOSSINGEN

320pxVan bij het binnenkomen bij Bakkerij Bruut druipt de passie ervan af. Audrey en Jonas kiezen met hun bakkerij in De Haan voluit voor de West-Vlaamse mentaliteit van het bourgondische leven.
Volledig artikel lezen

THE BAKERY MAASMECHELEN KIEST RESOLUUT VOOR HEIN

160PXWanneer Philip Fastré enkele jaren geleden een inspirerend voorbeeld vond in de Verenigde Staten, was het ook voor hem al snel duidelijk dat hij iets gelijkaardigs op poten wou zetten.
Volledig artikel lezen

HOE DE JUISTE BAND VOOR DE JUISTE BESTELWAGEN KIEZEN?

320pxDe rolweerstand van een autoband moet beperkt blijven om de brandstofzuinigheid van het voertuig niet te benadelen. Anderzijds moeten die banden - naast grip- en slijtvastheid op zowel droog als nat wegdek - voldoende rijcomfort en remvermogen demonstreren.
Volledig artikel lezen

PANELGESPREK MET 'CHOCOLATIERS OF THE YEAR'

320pxTijdens de Chocolate Inspiration Conference, onderdeel van de Belgium Chocolate Summit (5-6-7 juni), presenteren we u een panelgesprek met twee 'Gault & Millau Chocolatiers of the Year'.
Lees meer

http://bakery.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#

Kneedbare vakinformatie voor de bakker
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be