9 mei 2019


VAKINFORMATIE VOOR BAKKERS

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxVan restaurant naar bakkerij

Sophie Verbeke en haar man Julien Burlat besloten na het hoofdstuk van hun gastronomisch restaurant een bakkerij te openen. Maar zeg niet zomaar een bakkerij. Traditonele broden vervaardigd op Franse wijze, oude granen (het liefst biologisch) en pure ingrediënten staan centraal in het verhaal van Domestic. Laat het alvast een inspiratiebron zijn! Heeft u zich trouwens al ingeschreven voor de Bakery Awards? Aarzel niet en laat uw creaties proeven door een vakjury.

Marie Verhulst
Bladmanager

Premiumbakkerij Domestic: artisanaal brood in knap kader
Welke kneedmachine past het best bij u?

Bent u al ingeschreven voor de Bakery Awards?
Ook Enric Rovira op Belgium Chocolate Summit

Verder ook nog:
Originele roomdecoraties: een rooskleurige toekomst voor uw patisserie
"Het werk dat ze hebben verzet is bewonderenswaardig"
Wie wil een beperkt maar efficiënt gamma kranten en magazines verkopen?

PREMIUMBAKKERIJ DOMESTIC: ARTISANAAL BROOD IN KNAP KADER

320PXWie aan een bakkerij denkt waar er gewerkt wordt met biobloem, denkt vaak aan een klein alternatief winkeltje waar een stoffig iemand achter de winkeltoog staat. Niets is minder waar bij Domestic in Antwerpen.
Volledig artikel lezen

WELKE KNEEDMACHINE PAST HET BEST BIJ U?

320pxWelke machine u uiteindelijk kiest, hangt ook af van hoeveel deeg u per dag verwerkt, net als welk type deeg, de gewenste capaciteit, uw werkwijze, het budget en enkele technische kenmerken.
Volledig artikel lezen

ORIGINELE ROOMDECORATIES: EEN ROOSKLEURIGE TOEKOMST VOOR UW PATISSERIE

160PXAls u toppatisserie wilt creëren, dan hebt u vertrouwen nodig. In uzelf, in uw producten en vooral in uw creativiteit.
Volledig artikel lezen

“Het werk dat ze hebben verzet op die korte tijd, is bewonderenswaardig!"

160PXEmines, een kleine deelgemeente van La Bruyère, dicht bij Namen. Hoewel het dorpje lijkt te slapen, is er één plaats die heel wat volk trekt … De bakkerij van Joël Coenen is namelijk een echte publiekstrekker.
Volledig artikel lezen

BENT U AL INGESCHREVEN VOOR DE BAKERY AWARDS 2019!

Na het succes van de eerste editie roepen we graag opnieuw professionals en studenten op om mee te doen aan de Bakery Awards. Nieuw is dat er dit jaar maar liefst 5 categorieën zijn waarin u uw creativiteit kan laten zegevieren. U kunt deelnemen in de categorieën nutritionbrood, luxebrood, eclair, boterkoek en stokbrood. Hoe inschrijven? Opnieuw kunnen zowel professionele bakkers, leerkrachten in een bakkerijopleiding en studenten deelnemen aan deze vakwedstrijd. U kunt zich inschrijven tot 28 mei 2019. Het finale deelnameformulier met dossier kunt u invullen tot 1 augustus 2019.
Volledig artikel lezen

OOK ENRIC ROVIRA OP BELGIUM CHOCOLATE SUMMIT

Creëren, ontwerpen, innoveren - een trio van werkwoorden om de activiteit van Enric Rovira in de chocoladescene van Barcelona te beschrijven. In 1993 richtte hij samen met een partner het bedrijf Enric Rovira op, een chocolaterie waar hij experimenteert met nieuwe ingrediënten en nieuwe technieken.
Lees meer

WIE WIL EEN BEPERKT, MAAR EFFICIËNT GAMMA KRANTEN EN MAGAZINES VERKOPEN?

160PXDe Persgroep Publishing, uitgeverij van o.a. de kranten Het Laatste Nieuws en De Morgen en weekbladen als Dag Allemaal, Story, Humo en Primo, krijgt steeds vaker de vraag van bakkers, superettes en delicatessenzaken naar de mogelijkheden om een beperkt aantal kranten en magazines te verkopen.
Volledig artikel lezen

http://bakery.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#

Inspirerend informatieplatform voor de bakker
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be