23 mei 2019


VAKINFORMATIE VOOR BAKKERS

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxTerug op de kaart

De ambachtelijke bakker heeft meer dan ooit bevestiging nooit dat hij een geldige bestaansreden heeft naar de supermarkt. De West-Vlaamse Bakmeesters reikt de bakker nog meer de hand dan ze ooit gedaan hebben met als doel om hen terug op de kaart te plaatsen. Want samen staan we sterk. Ook dat willen we bereiken met de Bakery Awards. We geven als vakblad graag een platform aan de passionele bakker om zijn creaties in de kijker te plaatsen.

Marie Verhulst
Bladmanager

Bakmeesters West-Vlaanderen zet ambachtelijke bakker weer op de kaart
Video: ontdek het volledig programma van de Chocolate Inspiration Conference
Maak kans op een uitreiking in uw zaak!
17-23 juni: week van de eclair
Wie wil een beperkt maar efficiënt gamma kranten en magazine verkopen?

BAKMEESTERS WEST-VLAANDEREN ZET AMBACHTELIJKE BAKKER WEER OP DE KAART

Een verbond van vakmannen die samen werken naar hetzelfde doel: maak kennis met de West-Vlaamse Bakmeesters. De nieuwe naam blaast meteen ook een frisse wind door de vereniging.
Volledig artikel lezen

VIDEO: ONTDEK HET VOLLEDIG PROGRAMMA VAN DE CHOCOLATE INSPIRATION CONFERENCE

 VIDEOLaat u inspireren door de vele nationale en internationale sprekers die wij voor u in petto hebben tijdens deze thema- en netwerkdag. Tijdens de conference ligt de nadruk op de innovaties op het vlak van productontwikkeling, trends, marketing en management binnen de chocoladewereld.
Video

MAAK KANS OP EEN UITREIKING IN UW ZAAK!

Na het succes van de eerste editie roepen we graag opnieuw professionals en studenten op om mee te doen aan de Bakery Awards. Nieuw is dat er dit jaar maar liefst 5 categorieën zijn waarin u uw creativiteit kan laten zegevieren. U kunt deelnemen in de categorieën nutritionbrood, luxebrood, eclair, boterkoek en stokbrood.
Volledig artikel lezen

17-23 JUNI WEEK VAN DE ECLAIR

160pxPuratos ondersteunt graag de artisanale bakkers en patissiers om hun patisseriegamma in de kijker te zetten. We maken hierbij dankbaar gebruik van de eclair als symbool van deze nationale campagne, een klassieker die door iedereen gesmaakt wordt.
Lees meer

WIE WIL EEN BEPERKT, MAAR EFFICIËNT GAMMA KRANTEN EN MAGAZINES VERKOPEN?

160pxDe Persgroep Publishing, uitgeverij van o.a. de kranten Het Laatste Nieuws en De Morgen en weekbladen als Dag Allemaal, Story, Humo en Primo, krijgt steeds vaker de vraag van bakkers, superettes en delicatessenzaken naar de mogelijkheden om een beperkt aantal kranten en magazines te verkopen.
Volledig artikel lezen

BELEGD BROODJE IS NUMMER 1

160pxHet belegde broodje is wereldwijd de favoriete snack van jong en oud. Toch wil dat niet zeggen dat de keuken niet moet blijven evolueren. De Crystal Roll van Panesco is zowel een premium hamburger bun maar ook een alternatief voor een belegd broodje.
Lees meer

http://bakery.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#

De ambachtelijke bakker terug op de kaart
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
MAAK KANS OP EEN UITREIKING IN UW ZAAK!

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be